Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha mort Marina Vilella, directora del grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel

Aquest dissabte a la tarda s’ha convocat a la sala del Conill un acte de record i comiat
Marina Vilella
Marina Vilella

divendres 09 maig 2014

La cultura d’Olèrdola està de dol. Aquest dijous a les 2 de la tarda ha mort Marina Vilella, una referència indispensable en la difusió i promoció del teatre a casa nostra. Ha mort víctima d’un càncer, diagnosticat feia poques setmanes.

De 66 anys d’edat i veïna de Sant Miquel, Marina Vilella va ser fundadora del grup de teatre l’Arrel, del qual n’era la directora. El seu compromís cívic també la va portar a impulsar l’Associació de Veïns de Sant Miquel i de Viladellops, activa en els primers anys de la recuperació de la democràcia. Filla de Felip Vilella, el primer alcalde d’Olèrdola després del restabliment de la democràcia, Marina Vilella també va estar vinculada en moltes altres activitats associatives relacionades amb Sant Miquel i amb el conjunt del municipi. En evocar-la, aquestes darreres hores han estat forces els veïns que han destacat la seva energia i entusiasme a l’hora de transmetre la passió que sentia pel teatre.

Juntament amb el seu fill Jordi, professionalment Vilella era la responsable de l’establiment “Secció Integral Plana Rodona”, especialitzat en materials de la construcció i continuador dels antics Materials de la Plana Rodona.

En un acte íntim, les seves restes han estat incinerades aquest matí de divendres a Sitges. Aquest dissabte 10 de maig, de les 17:30 h a les 19:00h, s’ha convocat a la sala del Restaurant el Conill un acte obert per a recordar i acomiadar a Marina Vilella. Després d’unes paraules de benvinguda del seu fill Jordi Gil Vilella, hi haurà un torn obert de paraula per a tothom qui vulgui acomiadar-se de Marina Vilella.

Document Actions