Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Halloween i la Castanyada conviuran aquest dijous a Daltmar

A partir de les 17:30h, l’Associació Cultural ha preparat activitats pels infants, Castanyada, sopar i ball

dimecres 30 octubre 2013

Entre aquest dijous i divendres es van succeint al llarg de territori nombroses activitats festives. S’hi celebren festes de la Castanyada i, en els darrers anys, cada cop guanyen més terreny les propostes inspirades en Halloween. A Daltmar , l’Associació Cultural ha volgut integrar les dues celebracions i ha organitzat tot un seguit d’activitats aquest dijous a la tarda que fan referència tant a Halloween com a la Castanyada. A partir de dos quarts de 6 de la tarda es faran tallers, disfresses pels infants i representacions, per seguir amb el repartiment de castanyes i moniatos, amb moscatell pels grans. A dos quarts de 10 es preveu fer el sopar de la Castanyada , que donarà pas al ball de nit ambientat en les bruixes. Carlos Molina, membre de la Junta de l’Associació Cultural de Daltmar, explica que moltes d’aquestes activitats es fan en l’anomenat MiniClub social, dins del bar de la zona d’equipaments que gestiona l’Associació Cultural.(àudio)

Després d’un ball de Halloween, els petits es preveu que passin per les cases buscant llaminadures. Molina indica que han volgut que convisquessin les dues tradicions.(àudio)

Aquesta festa de Halloween i la Castanyada és una de les primeres activitats públiques que organitza l’Associació des de que té al seu càrrec la zona d’equipaments.(àudio)

Tota la informació relativa a l’Associació Cultural de Daltmar es pot obtenir consultant la web daltmar.cat

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions