Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Han començat a les escoles els tallers de la campanya “A Olèrdola ens cordem el cinturó”

Els agents municipals ofereixen sessions didàctiques per recordar l’obligació de portar el cinturó
Sessió feta aquest dilluns als alumnes de P5 de l'escola Circell
Sessió feta aquest dilluns als alumnes de P5 de l'escola Circell

dilluns 30 setembre 2013

Aquest dilluns han començat a les escoles d’Olèrdola els tallers per a reforçar l’hàbit de portar cordat el cinturó dins dels vehicles. Les sessions les imparteixen agents municipals i s’inclouen dins de la campanya “A Olèrdola ens cordem el cinturó”, una iniciativa de sensibilització promoguda per l’Ajuntament d’Olèrdola que té per objectiu prevenir accidents i recordar la obligació d'utilitzar aquest dispositiu de seguretat.

Les primeres sessions aquest matí s’han impartit als alumnes de p3, p4 i p5 de l’escola Circell de Moja. La reacció dels infants ha estat molt receptiva. Perquè això fos així la clau ha estat que els continguts que s’ofereixen s’adapten a cada edat, tal i com ens recorda un dels agents municipals que condueix les sessions, Marià Villanueva.(àudio)

Les sessions es faran a totes els alumnes de les dues escoles d’educació infantil i primària, des de p3 a 6è. En aquesta primera sessió, els agents han comptat amb el recolzament d’una altra treballadora de l’Ajuntament, Isabel Castillo. En les classes adreçades als més petits, es simula un cotxe amb cadires de l’escola. Les explicacions sempre són breus, entenedores i es busca que les sessions siguin entretingudes i participatives. (àudio)

Els tallers són el contingut de la segona fase de la campanya “A Olèrdola ens cordem el cinturó”. Durant el mes de juny la primera fase va comportar fer controls en diferents punts del municipi. Els veïns que han rebut advertiments han agraït la tasca feta pels agents municipals.(àudio)

Les sessions continuen aquest dimarts a Sant Pere Molanta amb el taller que s’oferirà als alumnes de 4t a 6è, a partir de les 9 del matí, per seguir amb els alumnes de p3,p4 i p5. Dimecres serà el torn dels alumnes de 1r a 3r de l’escola Circell, mentre que dijous finalitzaran les sessions amb els alumnes de 4t a 6è de l’escola Circell i els de 1r a 3 de l’escola Rossend Montané.

Escolta l'entrevista a Marià Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions