Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Han començat els treballs per substituir les zones de jocs infantils en les places del municipi

Els treballs de desmuntatge començaven a la plaça de l’Església de Sant Miquel i ara continuen a la plaça de l’Olivera de Moja
Operaris treballant aquest dijous al matí a la plaça de l'Olivera de Moja
Operaris treballant aquest dijous al matí a la plaça de l'Olivera de Moja

dijous 22 agost 2019

 

Amb els treballs de desmuntatge, aquesta setmana han començat les tasques de substitució de les zones de jocs infantils en dues de les places del municipi. El desmuntatge ja s’ha realitzat a la plaça de l’Església de Sant Miquel d’Olèrdola i aquest divendres es preveu completar a la plaça de l’Olivera de Moja. La setmana que ve aquesta actuació inicial de desmuntatge es preveu fer en dos parcs més del poble de Moja i a la plaça Montserrat Roig de Sant Pere Molanta, segons anunciaven des de la mateixa empresa encarregada dels treballs.

La substitució dels jocs en els 11 parcs del municipi es preveu realitzar de manera esgraonada fins a principis de desembre. Després de fer-se el desmuntatge, els treballs de muntatge es preveuen realitzar la setmana que ve a la plaça de l’Església a Sant Miquel i durant la primera setmana de setembre a la plaça de l’Olivera de Moja. A causa d’aquests treballs de millora, aquests dos parcs estaran fora de servei mentre es realitzi l’actuació.

Els treballs de millora dels parcs infantils situats en les places públiques d’Olèrdola van ser adjudicats per  un valor de 65.500 €. La renovació té la voluntat de fer “que els espais públics amb zones de jocs siguin atractius pels infants i compleixin amb tots els requisits de seguretat que marca la normativa”, segons resumeix l’Ajuntament.

 

Document Actions