Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Horaris especials d’obertura als cementiris d’Olèrdola per Tots Sants

El cementiri de Moja, gestionat per l’Ajuntament, obre fins el 2 de novembre de 9 a 18.00h, mentre que l’1 de novembre ho farà de 08:00 a 14:00h. El de Sant Miquel, dissabte 31 i diumenge 1, de 9 a 18.00h. I el de Sant Pere Molanta de divendres a diumenge, de 9 a 18.00h,

dilluns 26 octubre 2020

 

Els cementiris d’Olèrdola tenen aquests dies horaris especials d’obertura coincidint amb la festivitat de Tots Sants, per tal de facilitar l’accés als recintes. D’acord amb les mesures sanitàries establertes per la Generalitat, l’aforament és limitat i es diferenciaran itineraris d’accés i sortida al cementiri.

 

Cementiri de Moja

En el cas del cementiri de Moja, gestionat per l’Ajuntament d’Olèrdola, des d’aquest dilluns 26 d’octubre i fins dilluns 2 de novembre, l’horari d’obertura és de 9:00 a 18:00h. Llevat del dia 1 de novembre, que serà de 8:00 a 14:00h.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es recomana fer les visites espaiades al llarg d’aquests dies per no acumular-les el dia 1.

 

Cementiri Sant Miquel

Les parròquies de Sant Miquel d’Olèrdola i de Sant Pere Molanta informen que l’horari d’obertura del cementiri parroquial de Sant Miquel d’Olèrdola per Tots Sants, després d’obrir aquest dissabte  i diumenge, serà de les 9 a les 18.00h, el dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre. Per tant, no es preveu que obri de dilluns 26 a dissabte 30 d'octubre. El diumenge 1 de novembre, dia de Tots Sants, hi haurà celebració litúrgica al Cementiri Parroquial de Sant Miquel d'Olèrdola, a dos quarts d'11 del matí. Si plou, la celebració es farà a l'església 

 

Cementiri de Sant Pere Molanta

El cementiri de Sant Pere Molanta obre en horari de 9 a 18.00h, el divendres 30, dissabte 31 i diumenge 1 de novembre.

L’Ajuntament d’Olèrdola, d’altra banda, recorda les obligacions i recomanacions emeses per Protecció Civil de la Generalitat en la celebració de la Castanyada i Halloween:

- No es poden fer festes ni revetlles amb ball, ni botellades a la via pública.

- No es pot fer l’activitat de ‘truc o tracte’ en la qual els infants van disfressats casa per casa per demanar llaminadures.

- No es poden fer els passatges del terror esporàdics (si no és només amb els grups de màxim 6 persones).

- Es recomana la celebració de la festa en família, en grups reduïts (màxim 6 persones), i evitant les trobades amb persones amb les quals no s’ha tingut contacte habitual en els últims dies. Cal ventilar molt bé els espais de reunió.

- Per a l’elaboració dels panellets, cal fer-los respectant els grups de convivència estable, rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó, i dur mascareta. No s’han de compartir estris ni productes entre grups si no són convivents i, un cop acabats els panellets, cal cobrir-los o embolicar-vos per evitar qualsevol contaminació externa. 

- Recordar que una màscara d’una disfressa no substitueix una mascareta de protecció.

- Es poden habilitar parades de venda al carrer de castanyes i panellets complint totes les mesures de seguretat.

 

Document Actions