Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El segon fill d’una parella que viu a Can Trabal, primer olerdolenc nascut aquest 2013

Ian Sánchez Becerro va néixer el 31 de gener a l’Hospital de Vilafranca i l'inscrivien al Registre Civil l’11 de febrer
L'Ian va néixer el 31 de l'1 del 13, a les 13:30. El part va durar 13 hores.
L'Ian va néixer el 31 de l'1 del 13, a les 13:30. El part va durar 13 hores.

dimecres 20 febrer 2013

Aquest any s’ha fet esperar. El primer olerdolenc del 2013 no va néixer fins el 31 de gener. Es diu Ian Sánchez Becerro i és el segon fill d’una parella que viu a Can Trabal. Va néixer a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca, i en néixer va pesar 2 quilos i 770 grams, medint 48 centímetres.1rdelany1.JPG

Els pares de l’Ian són Laura Becerra  i Carlos Gustavo Sánchez. La Laura té 35 anys d’edat i és consultora de bellesa. El Carlos Gustavo té 37 anys i treballa com a encarregat d’una empresa d’excavacions. La curiositat del naixement de l’Ian és la combinació de dades que va reunir el part amb les xifres 1 i 3. I és que l’Ian va néixer el 31 de l’1 del 13. A les 13:30 i 13 hores després d’haver ingressat la mare a l’Hospital. La mateixa Laura Becerra ens ho explica i ens destaca que, en néixer ja el 31 de gener, de cap manera s’esperaven que el seu fill seria el primer olerdolenc de l’any.(àudio)

La germana gran de l’Ian es diu Yaiza i té quatre anys i mig. Està encantada amb el nou membre de la família. El cuida i no s’oblida mai de donar-li un petó quan se’n va a l’escola.(àudio)

La Laura i el Carlos Gustavo es van instal·lar a Can Trabal fa 12 anys, provinents del barri de l’Espirall de Vilafranca. Per la parella, Can Trabal ofereix molta tranquil·litat i és un lloc del tot adequat per criar als seus fills.(àudio)

L’Ian va ser inscrit en el Registre Civil d’Olèrdola l’11 de febrer. Per molt poques hores és el primer olerdolenc d’aquest 2013. L’endemà del seu naixement, l’1 de febrer, ja va néixer el Darel Salas Gras, empadronat a Moja.

La diferència de dates en el naixement del primer olerdolenc és destacable si es compara amb els darrers anys. L’any 2012, el primer naixement inscrit al Registre Civil es va produir el 4 de gener i en aquest 2013 el primer olerdolenc de l’any ha estat a punt de néixer el mes de febrer.1rdelany2.JPG

Escolta l'entrevista a Laura Becerro, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions