Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ibrahim Chakir s’imposa amb gran autoritat en el primer cros Open de Moja

La prova reunia a un centenar de participants i servia de pròleg pel recuperat cros escolar de Moja

dilluns 13 gener 2014

Un centenar d’atletes participaven aquest diumenge el matí en la primera edició del cros Open de Moja, celebrat a la finca municipal de la Muntanyeta. El cros servia de pròleg pel recuperat cros escolar de Moja i va permetre comprovar l’excel·lent estat de forma d’Ibrahim Chakir. Aquest atleta del Club Atletisme Vilafranca, campió júnior de Catalunya de cros, es va imposar amb una autoritat incontestable. Va completar els 6 quilòmetres del sinuós recorregut amb un temps de 19 minuts 12 segons. Per darrera seu van ocupar el podi altres dos atletes del Club Atletisme Vilafranca: Abderrazak Samaoui, amb un temps de 20 minuts i 26 segons, i Mohamed Elouakasi,amb una marca de 21 minuts i 28 segons.CursaChakir.jpg

En l’apartat femení, va guanyar Regina Carné, de Correm per la Terra,amb un temps de 25 minuts i 21 segonbs, imposant-se a Eli Amat, de l’Esportiu Penedès, i a Gemma Casulleras.

Ibrahim Chakir estava convençut de les seves possibilitats i pensava que es podria alçar amb la victòria a Moja. A Chakir li van agradar les característiques del recorregut, que comportava fer quatre voltes en un circuit amb ziga-zagues.(àudio)

Regina Cabré, la guanyadora de la prova femenina, lloava la iniciativa i destacava que el paratge de la Muntanyeta era ideal per a fer un cros.(àudio)

Assumint l’apartat tècnic de la prova open, el club BTT el Bressol va posar de nou a prova el funcionament del sistema control dels temps dels atletes a través de xip. La prova es va superar amb molta eficiència, permetent que els atletes disposin dels temps que havien fet en cadascuna de els voltes. Manel Suero, del club BTT, també es mostrava satisfet perquè s’havien superat les cent inscripcions.(àudio)

Tenint en compte que era la primera experiència, des de l’organització s’ha fet un balanç satisfactori de les prestacions que es podien oferir als atletes participants. La prova va comptar amb el suport del Club Esportiu Penedès i s’inscrivia dins de la recuperació del cros escolar de Moja, organitzat aquest diumenge per l’Ajuntament d’Olèrdola, l’escola Circell de Moja i la seva AMPA.amb el suport del Club Btt “El Bressol”.

Escolta les entrevistes a Ibrahim Chakir, Regina Carné i Manel Suero, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions