Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els olerdolencs Ignasi i Sergi Pellisa han guanyat la 6ª Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

Sergi Pellisa guanyava la categoria infantil i el seu pare Ignasi s'imposava en un dels tres temes proposats
Guanyadors de la Marató fotogràfica
Guanyadors de la Marató fotogràfica

dimarts 27 novembre 2012

Ignasi Pellisa i el seu fill Sergi, veïns de Moja, van acumulant premis en certàmens fotogràfics. Fa uns dies eren premiats en el Ral.li que organitza el Casal de Vilafranca per la Mercè. Només uns dies després d’haver rebut aquest guardó, cal anotar un nou reconeixement: el d’haver estat guanyadors de la 6a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”.

La Marató tenia lloc el diumenge 28 d’octubre i l’acte de lliurament de premis es va fer el passat divendres 16 de novembre. Aquest concurs de Torrelavit és una de les referències a la comarca en el món de la fotografia. Hi prenien part 121 participants. Ignasi Pellisa va captar la imatge guanyadora d’un dels tres temes proposats, mentre que el Sergi, a punt de fer 9 anys, va proclamar-se guanyador de la categoria infantil, un apartat en què hi van concursar 33 participants de fins a 16 anys d’edat.IgnasiPellisados.jpg

Es dóna el cas que Sergi Pellisa va poder captar una original imatge contravenint les opinions inicials del seu pare. En la categoria infantil es proposava als participants que presentessin fotografies de portes o entrades de Torrelavit. Sergi va presentar la fotografia d’una porta de cotxe. Sense sortir-se del tema, va poder lliurar una fotografia singular, diferenciada de la resta, que va merèixer el reconeixement del jurat.(àudio)

Als adults els hi van proposar tres temes vinculats a Torrelavit: l’església de Sant Marçal de Terrassola, les places i com a darrer tema, el número dos. Ignasi Pellisa va guanyar el tema “dos”, presentant una fotografia amb dos bolets.(àudio)

Ignasi Pellisa ens resumia que per a poder fer bones fotografies és indispensable conèixer la tècnica, però també ser conscient dels errors per així poder aprendre i valorar les fotografies que fan els altres.(àudio)

El premi estava dotat amb 150 euros i el premi de la categoria infantil li ha valgut a Sergi Pellisa obtenir una càmera digital compacteSERGIportesoentrades.jpg

Escolteu l'entrevista a Ignasi Pellisa, clicant aquí

Document Actions