Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ignasi Pellisa i el seu fill Sergi, veïns de Moja, premiats en el Ral.li Fotogràfic del Casal

Ignasi Blanca, també veí de Moja i president de l’AFM, es classificava en tercera posició
Ignasi i Sergi Pellisa, premiats en el Ral·li Fotogràfic
Ignasi i Sergi Pellisa, premiats en el Ral·li Fotogràfic

dilluns 05 novembre 2012

Tres veïns de Moja han estat guardonats en el XIII Ral.li Fotogràfic organitzat a Vilafranca en motiu de les Festes de la Mercè. El certamen el convoca l’Associació Diafragma, la secció de fotografia del Casal, i es va realitzar durant el matí del diumenge 23 de setembre amb la participació d’una trentena d’aficionats a la fotografia. L’acte de lliurament de premis tenia lloc diumenge de la setmana passada i va certificar el bon nivell que hi ha a Moja en el camp fotogràfic. Ignasi Pellisa es va fer amb el primer premi, només superat pel premi d’honor atorgat al vilafranquí Jordi Ventura. Un altre veí de Moja, Ignasi Blanca, president de l’Associació Fotogràfica de Moja, obtenia el segon premi. La categoria infantil la va guanyar Sergi Pellisa, de 8 anys d’edat, fill d’Ignasi Pellisa.

Entre 10 possibilitats, es van triar a l’atzar tres temes per a que els fotògrafs aportessin les seves imatges. Van ser “panys o picaportes”, “línies” i “xemeneies”. Ignasi Pellisa explicava que la puntuació final era una mitjana de les puntuacions que cada fotògraf obtenia en cada apartat. Es dóna el cas que Pellisa va obtenir la segona puntuació més alta gràcies a la imatge que ell creia que seria menys valorada, corresponent al tema de “xemeneies”.(àudio)

Obtenir premis com aquests “ajuda a continuar fent fotos”, tal i com resumeix Ignasi Pellisa.(àudio)

Sergi Pellisa ens explicava que ja té la seva pròpia càmera de fotos, que utilitza per a captar imatges d’activitats en les que hi participa, com les del Casal d’Estiu. Ell mateix ens explicava que fa fotografies perquè li agrada i perquè segueix l’exemple del seu pare.(àudio)

Es dóna el cas que aquest diumenge, dins de la Festa Major del Parc, es van poder veure exposades al Conjunt Monumental d’Olèrdola les fotografies guanyadores de la darrera edició del concurs de fotografia dels Parcs i de la Festa Major del Parc, amb la presència d’imatges captades per dos dels components de l’AFM: el mateix Ignasi Pellisa i  Lídia Vivar.

 

 

Document Actions