Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imminent inici de les obres a l’edifici de Correus i a l’aparcament de l’escola Circell

El regidor Juanma Samblás també confia que aquest juliol començaran els treballs de la 2a fase de la Torre de Moja

dijous 15 juny 2017

El regidor d’urbanisme i via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, ha anunciat l’inici imminent de les obres de reforma de l’edifici de Correus a Moja, del magatzem municipal de la Pellissa a Moja i de l’aparcament de davant de l’escola Circell. Són tres dels projectes que s’executaran amb finançament municipal, comptant amb romanent de tresoreria derivat del tancament pressupostari de l’exercici anterior. Els projectes de les tres actuacions ja estaven aprovats abans d’acabar l’any 2016 i ara ja està tot a punt perquè els treballs comencin abans d’acabar el mes de juliol. Samblás també afegia que les obres de la segona fase de la rehabilitació de la Torre de Moja es preveuen començar igualment aquest estiu.(àudio)

Samblás donava a conèixer que la Diputació de Barcelona ja havia adjudicat l’obra del carril bici i de vianants que ha d’unir Moja amb Vilafranca i considerava que els treballs també podrien engegar aquest estiu, un cop s’hagin solventat les dificultats presentades per tancar  l’expropiació de terrenys.(àudio)

Sumades, les tres actuacions finançades amb fons municipals que han de començar en els propers dies suposen una inversió propera als 300.000 euros. A la pellissa de Moja no es variarà la seva funció de magatzem que també està a disposició d’entitats; a l’edifici  municipal de la plaça de l’Església de Moja que acull l’oficina de Correus es preveu convocar un procés de participació ciutadana, un cop finalitzin les obres incials de reforma que ara estan a punt de començar. Finalment, davant de l’escola Circell primer s’anivellarà el terreny per després completar l’aparcament amb la pavimentació, en una següent fase.(àudio)

Samblás  també feia notar que les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel han d’iniciar-se abans d’acabar l’any. El regidor d’urbanisme ha reflexionat que “potser l’ajuntament havia estat agosarat” en iniciar la realització de tants projectes, recordant que sovint l’administració té un ritme de tramitació lent.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions