Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Implantació definitiva de la cita prèvia per a rebre atenció presencial a l’OAC de l’Ajuntament d’Olèrdola

L’horari d’atenció presencial i telefònica serà de 8 a 14h, a partir de dimarts 7 de desembre

dijous 02 desembre 2021

 

Amb l’objectiu de millorar l’eficiència en l’atenció que es presta a la ciutadania, l’Ajuntament d’Olèrdola ha decidit implantar definitivament el requisit de sol·licitar cita prèvia per a totes les gestions que es desitgin realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana(OAC) de l’Ajuntament. La decisió s’ha pres després de valorar els satisfactoris resultats registrats amb la implementació de la cita prèvia obligatòria com a conseqüència  de la COVID 19. La mesura passa ara a ser definitiva amb el propòsit de fer més àgils les gestions que realitzi la ciutadania en la seva relació amb l’administració municipal.  Així, un cop es faci la reserva de la cita prèvia, l’Ajuntament podrà conèixer prèviament el motiu de la cita i indicar la documentació necessària que s’ha de portar el dia convingut per a realitzar el tràmit sol·licitat.

L'horari d'atenció presencial i telefònica  serà de 8 a 14h, de dilluns a divendres. El telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola és el 93 890 35 02. La implantació definitiva de la cita prèvia per a rebre atenció presencial a l’OAC  entra en vigor aquest proper dimarts 7 de desembre.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda igualment que té activada la Carpeta Ciutadana, que permet realitzar gestions de manera telemàtica sense necessitat de desplaçar-se a les dependències municipals. La Carpeta Ciutadana és un servei en línia, accessible des de la web municipal olerdola.cat,  on la ciutadania pot conèixer l’estat dels tràmits i gestions que realitza amb l’Ajuntament d'Olèrdola. Per accedir a la Carpeta Ciutadana és necessari disposar d’un certificat digital, idCAT Mòbil o Cl@ve.

Document Actions