Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impulsem Olèrdola fa un balanç del tot satisfactori del primer any de nou govern municipal

Jordi Álvarez destaca la millora de la via pública i l’activació de projectes d’envergadura en aquest breu marge de temps
Jordi Álvarez, 2n Tinent d'Alcaldia i regidor de Via Püblica, Urbanisme i Paisatge Urbà
Jordi Álvarez, 2n Tinent d'Alcaldia i regidor de Via Püblica, Urbanisme i Paisatge Urbà

dijous 27 juny 2024

 

El grup municipal d’Impulsem Olèrdola ha fet un balanç del tot satisfactori del primer any de nou govern municipal. El seu portaveu i segon tinent d’alcaldia, Jordi Álvarez, ha indicat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, que tant Impulsem com els “companys de viatge” que comparteixen govern municipal tenen “com a únic objectiu” treballar per Olèrdola. Álvarez considera que aquest treball satisfactori és ben visible en aquests darrers mesos en àmbits com la millora de la via pública o en l’activació de projectes d’envergadura com ha estat el cas de la millora del camp de futbol de Moja, el projecte de la coberta de la pista poliesportiva o l’avenç del projecte d’instal·lació de càmeres lectores de matrícules.(àudio)

Dins d’aquesta millora de la via pública, Álvarez recordava que havia estat clau haver garantit el reforç d’efectius de la Brigada, assumint tasques de millora i neteja de les entrades dels pobles. Com a exemple recent d’aquestes actuacions de la Brigada, Álvarez esmentava els treballs que ha realitzat per arranjar el camí d’accés a Viladellops i que permetrà que es pugui implantar en molt pocs dies en aquest nucli el sistema de recollida porta a porta.

En aquest any al govern, una de les preocupacions prioritàries de les regidories assumides per Álvarez ha estat fer front als efectes de la sequera i millorar la gestió de l’aigua al municipi. En aquest sentit recordava les prospeccions realitzades per detectar fuites i reparar-les, així com la substitució de comptadors d’aigua a tot el municipi que es farà aquest estiu. (àudio)

Álvarez també ha fet notar que, malgrat els hi agradaria que l’administració fos més àgil i no tan “feixuga i lenta”, han accelerat tramitacions per fer realitat projectes complexes com la coberta de la pista poliesportiva. (àudio)

Jordi Álvarez també ha assenyalat que en el futur contracte de manteniment i neteja de zones verdes i parcs preveu avaluar la inclusió del manteniment del circuit de running, atès que en l’actual contracte ara prorrogat no es va preveure.

En virtut de l’acord de govern entre Impulsem, ERC i PSC, Álvarez passarà a ser d’aquí un any alcalde d’Olèrdola. El portaveu d’Impulsem assegura que espera amb il·lusió i ganes aquest repte.

Escolta l’entrevista a Jordi Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions