Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inactivitat a Olèrdola en les primeres hores de campanya per les eleccions del 20 de desembre

Josep Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, és el número 27 de la llista de “Democràcia i Llibertat”
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU

divendres 04 desembre 2015

Les candidatures que concorren a les eleccions al Congrés de Diputats no han desplegat materials demanat el vot a Olèrdola en les primeres hores de campanya electoral. Sí que ho faran durant aquest cap de setmana, com a mínim, dues de les formacions que tenen presència a l’Ajuntament d’Olèrdola: Convergència, que participa en aquests comicis formant part de la coalició  “Democràcia i Llibertat”; i ERC.

El portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament, Josep Sánchez, forma part de la llista  “Democràcia i Llibertat” per la circumscripció de Barcelona, ocupant el lloc número 27. Ser membre de la candidatura ho afronta Sánchez amb molta il.lusió i amb ganes de poder contribuir a assolir “ el país que volem ser”.(àudio)

CiU es presenta amb el lema de campanya “Farem possible el teu sí”. Sánchez indicava que des de Convergència es perseguia el màxim de conens per portar a Madrid la veu catalana. (àudio)

Democràcia i llibertat ha anunciat la seva intenció de fer un acte de campanya a Olèrdola,però encara ha de determinar dia i lloc.

ERC, de la seva banda,  entoma aquesta campanya amb el convenciment que “estem a dues passes d’aconseguir ser un país lliure” segons resumia la portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, Fina Mascaró .(àudio)

ERC es presenta amb els lemes “Som República" i “Defensem el teu vot”. Faran desplegament de materials electorals al municipi des d’aquest divendres al vespre però no convocaran cap acte públic a Olèrdola. Els esforços els centraran en fer extensiva la convocatòria a actes que s’han previst a Vilafranca i a Sant Sadurní. (àudio)

L’objectiu d’ERC és guanyar les eleccions a Olèrdola i a l’Alt Penedès. Consideren que són l’opció política que millor pot defensar a Madrid les aspiracions de Catalunya.

Escolta les entrevistes a Josep Sánchez i a Fina Mascaró, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola

Document Actions