Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurades les instal·lacions del Pàdel Center Penedès, al polígon del Clot de Moja

L’acte comptava amb un partit d’exhibició del campió mundial de pàdel, Fernando Belasteguin
El campió del món Fernando "Belas", a l'entrada del PCP(foto: Armand Beneyto)
El campió del món Fernando "Belas", a l'entrada del PCP(foto: Armand Beneyto)

divendres 13 setembre 2013

La inauguració del Pàdel Center Penedès, situat al polígon del Clot de Moja, va tenir un protagonista d’excepció. Per tal de donar relleu a l’estrena, els promotors d’aquesta pionera instal.lació esportiva van convidar a Fernando Belasteguin, campió del món d’aquest esport. En l’acte celebrat dissabte al matí Belasteguin va jugar partits d’exhibició i va lloar les característiques del Centre. “Belas” recomanava jugar a pàdel perquè és un esport que compta amb molts al.licients.(àudio)

“Belas” destacava l’esforç del Pàdel Center Penedès per disposar de pistes cobertes, una novetat a Catalunya en aquest esport.(àudio)

Richard González, gerent de Pàdel Center Penedès, es mostrava satisfet pel desenvolupament de l’acte d’inauguració, malgrat la pluja. L’estrena oficial arribava després de que les instal·lacions comencessin a ser utilitzades des del 21 d’agost. Pàdel Center Penedès contempla 6 pistes cobertes de pàdel, 2 de descobertes, una pista d’entrenament, gimnàs, sala de fisioteràpia, cafeteria-restauirant i sala pels infants. La inversió inicial prevista era d’un milió d’euros i al final l’execució del projecte s’eleva al milió 200 mil euros. Richard González comentava que havien cuidat tots els detalls perquè volien oferir un club en el que el soci hi estigués plenament a gust.(àudio)

El director tècnic de Pàdel Center Penedès és Raul Balladárez, ex jugador professional. Ell mateix destacava que el Pàdel Center Penedès és excepcional a Catalunya perquè es podrà jugar en pista coberta.(àudio)pdel2.JPG

L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, es mostrava convençut que el centre serà tot un èxit.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha volgut posar facilitats perquè la instal·lació s’implantés al municipi, dins la volunatt d’encoratjar els projectes d’emprenedoria que s’interessin per Olèrdola.(àudio)

El Pàdel Center Penedès ja compta amb una seixantena de socis i ja han mostrat directament el seu interès 200 persones més. El Centre ofereix escola de pàdel, amb grups d’un màxim de 4 persones i també , si es desitja, sessions particulars per perfeccionar.

Més informació a padelpenedes.com

Escolta les entrevistes, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, a Fernando "Belas", Richard González i Raul Balladarez, i Josep Tort

Document Actions