Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incidència reduïda de la vaga general a Olèrdola

La vaga ha tingut un seguiment inapreciable a la indústria. L’escola Circell ha estat un dels pocs serveis on la jornada ha estat seguida

dijous 21 febrer 2019

 

Les diverses fonts consultades coincideixen en assenyalar que la vaga general d’aquest dijous 21 de febrer està tenint una reduïda incidència a Olèrdola. Als polígons industrials del Clot de Moja i de Sant Pere Molanta l’activitat no s’ha alterat i el trànsit rodat recordava al d’una jornada habitual, segons apuntaven des dels agents municipals d’Olèrdola. Tampoc es podien apreciar en els accessos dels polígons o en les seves vies internes materials propagandístics que cridessin al seguiment de la vaga o que expressessin que s’estava secundant la convocatòria.

En el petit comerç d’Olèrdola tampoc s’ha apreciat seguiment d’aquesta jornada de lluita. Entre els pocs serveis on la jornada ha estat seguida, pel seu impacte ciutadà, cal assenyalar l’escola Circell de Moja. En canvi, a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta la vaga no ha alterat l’activitat lectiva i els alumnes han anat a classe.

Veïns d’Olèrdola que recolzen la convocatòria han participat en la manifestació convocada al centre de Vilafranca aquest migdia i preveuen també assistir a la concentració que es farà a la plaça de la Vila, a partir de les 7 de la tarda.

Document Actions