Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Infants i famílies pintaran el pati de l’escola Circell de Moja el proper diumenge 13 de maig

Per inscriure’s a la paella popular que clourà la jornada, hi ha temps fins el dilluns 7 de maig

dijous 26 abril 2018

El pati és un espai de joc i esbarjo pels infants i, alhora, també és un espai educatiu dintre del centres escolars. Amb la voluntat d’aprofitar les seves possibilitats, l’escola Circell de Moja inicia un projecte de reforma del pati que preveu comptar amb la participació de tota la comunitat educativa. El primer pas d’aquesta reforma s’ha programat el proper diumenge 13 de maig. Dins de la Festa de les Famílies, els nens i nenes pintaran un mural en una de les parets del pati, amb l’ajuda de la il·lustradora Anna Mongay. Els pares, mares, tiets, tietes, amics, avis, àvies...també estan cridats a participar-hi donant color a diferents espais.

Per arrodonir-ho, es completarà  la jornada de treball comunitari amb una paella popular a la mateixa escola. L’activitat de pintar es preveu començar a les 10 i a les 14:00 hi haurà el dinar popular.

Pels socis de l’AMPA de l’escola Circell, el dinar constarà d'una paella, coca i cafè, a un preu de 6€, tant per a adult com per a infant. En cas dels no socis de l’AMPA el preu és de 8 €, tant per adult com per infant.

La beguda anirà a càrrec de les famílies, així com si es vol complementar el plat principal amb aperitiu o amanides. Els coberts, plats i gots també queda inclòs en el preu.

Per aconseguir una bona organització del dinar i de les diverses activitats, les famílies interessades poden inscriure’s, com a màxim, fins el 7 de maig.

Document Actions