Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació de proximitat, entreteniment i música en la programació de Canal 20-Ràdio Olèrdola

Els informatius, una variada selecció musical i la col·laboració amb ”La Xarxa”, trets de la programació
Estudis de la ràdio, al Centre Cívic La Xarxa
Estudis de la ràdio, al Centre Cívic La Xarxa

dimecres 07 novembre 2012

 

 

L’emissora municipal d’Olèrdola, Canal 20-Ràdio Olèrdola, manté la seva aposta per combinar informació de proximitat, entreteniment i música variada en la programació d’aquesta temporada 2012-13, iniciada durant la segona quinzena del mes d’octubre.

Entre els espais de producció pròpia que es poden escoltar sintonitzant el 107.0 de la FM, cal subratllar el veterà informatiu “Penedès Actualitat”, que s’emet de dilluns a divendres a la una del migdia, amb reedicions a les 8 del vespre i a les 12 de la mitjanit. L’informatiu prioritza els continguts de caràcter olerdolenc, amb un seguiment continuat de l’actuació municipal i de l’activitat associativa.

El programa d’entrevistes en clau local “Olèrdola Actualitat” s’emet  de dimarts a divendres, mitja hora després de l’informatiu “Penedès Actualitat”: a  dos quarts de dues del migdia, a dos quarts de 9 del vespre i a dos quarts d’una de la matinada. Dissabte i diumenge, de dues a tres de la tarda, s’ofereix un resum informatiu recuperant les notícies més destacades de la setmana al municipi, amb les edicions “Olèrdola Actualitat-cap de setmana”. Durant el matí i per la tarda, de dilluns a divendres, la programació també inclou butlletins de notícies locals, a les 9:30, 10:30, 11:30, 12:30, 16:27; 17:27, 18:27 i 19:27.

A més de l’apartat diari inclòs en l’informatiu “Penedès Actualitat”, l’actualitat esportiva també té el seu lloc amb el programa “Canal Esportiu”, els dilluns a dos quarts de dues del migdia, dos quarts de nou del vespre i dos quarts d’una de la matinada.

Els matins de dilluns a divendres, des de les 9 fins a la una del migdia, la “Ràdio Fórmula Musical” permet conèixer les novetats musicals però també recordar els èxits dels anys 70, 80 i 90.

En connexió amb el grup d’emissores públiques“La Xarxa”, per Canal 20 es pot seguir el magazine “La Tarda”, de dilluns a divendres, en horari de 4 a 7. I una hora abans “Celobert”, el programa musical de Lluís Gavaldà.

En la programació del cap de setmana es reincorpora, els dissabtes, diumenges i festius, el programa de música “revival” de Joan Enric Vidal “Para que no me olvides”, de 9 a 11 del matí.

La diversitat musical és un tret distintiu de la programació. Exemple d’això també és el  programa de country “Cor Country”, que es pot escoltar els dissabtes de 8 a 9 del matí; o l’espai “Veles i Vents”, els diumenges en el mateix horari, dedicat a les havaneres. Els dos programes s’ofereixen gràcies als continguts que facilita “La Xarxa”.

El responsable dels serveis informatius és Raimon de Cara, mentre que Armand Beneyto té cura de la secció d’esports així com de la selecció musical, juntament amb David Alsina.

A les portes de fer 20 anys, l’emissora confia en seguir mantenint la complicitat dels olerdolencs i de “continuar sent referència informativa i d’entreteniment entre els veïns del municipi i de la comarca”.

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions