Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ingrid Domingo porta màgia i emoció a Sant Pere Molanta amb els seus “Contes Perduts”

L’espectacle es podia veure dissabte i formava part del Festival En Veu Alta

dimarts 16 juny 2015

Amb una assistència de públic inferior a la dels dos darrers anys, però mantenint l’elevada qualitat dels espectacles, el Festival EVA(En Veu Alta) ha tornat aquest 2015 a Sant Pere Molanta. Ho feia de la mà dels “Contes perduts”, d’Ingrid Domingo, aquest passat dissabte a la tarda al local de la Societat Principal-Unió.  Tal i com indicava una de les integrants de la Junta de la Societat, Cinta Bertran , l’espectacle va captivar per la seva màgia.(àudio)

Domingo va saber captar en tot moment l’atenció del públic, encadenant contes que tenien com a fil conductor les coses perdudes. (àudio)

La bona experiència fa preveure que en els propers anys ha de continuar la relació del Festival EVA amb Sant Pere Molanta. A possibilitat de replantejar horaris o dates, per així garantir una major afluència, en bona part està també condicionada per la pròpia programació del Festival EVA, tal i com assenyala Cinta Bertran.(àudio)

Aquesta era una de les primeres activitats públiques que s’organitzaven a la Societat després d’escollir-se la nova Junta de l’entitat. El propòsit del nou equip és el de programar més activitats al poble i ampliar la xifra de socis.

Escolta l'entrevista a Cinta Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions