Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes al Casal d’Estiu d’Olèrdola fins el divendres 16 de juny

El Casal es farà del 26 de juny al 28 de juliol i les inscripcions caldrà formalitzar-les per setmanes

dijous 08 juny 2017

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès , amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, organitza un any més el Casal d’Estiu del municipi . El plantejament és el d’oferir a infants i joves propostes variades durant 5 setmanes d’estiu, des del 26 de juny al 28 de juliol  Es faran tallers, esports, excursions, sortides, piscina... amb activitats adaptades a cada grup d’edat.

El fil conductor d’aquest any serà  EUREKA!, una nena de 10 anys simpàtica i divertida de dues cues panotxes, de gran imaginació.Amb ella i cinc científics  es viatjarà al món de l’Astronomia, l’Art, el Moviment, l’Evolució i el Mar

Es torna  a proposar de fer el casal d’estiu en les dues escoles del municipi (Circell i Rossend Montané) i un casal per a joves, en un sol projecte educatiu.  Les activitats seran les mateixes, i durant el casal es trobaran en alguna de les activitats plantejades de manera conjunta: piscina, excursions (cine, llla Fantasía o  gimcana) Cada nen/a pot escollir l’escola on fer el casal.

També es contempla l’organització d’un casal per als joves de 1r a 4t d’ESO, amb la voluntat de fer activitats  diverses i molt “canyeres”; esports, intercanvis amb d’altres casals de joves de la comarca, sortides a la platja, curses d’ orientació, excursions, travesses, setmana jove i la sortida jove.

Perquè es puguin dur a terme els extres del casal són necessaris els següents mínims:

• Menjador en cadascuna de les escoles i cada setmana: 10 mínim Si el servei de menjador només es pot oferir en una de les escoles es donarà la possibilitat de fer el canvi d’escola.

• Servei d’acollida en cada escola: 10 mínim

• Excursions: 15 mínim en tot el casal

• lnscripcions al casal per setmana a cada escola: 20 mínim • Casal jove: 15 joves mínim fixes per setmana, si no és així s’oferirà la possibilitat que formin part del grup de grans del casal (6è)

Les inscripcions es poden fer fins el 16 de juny :

• Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, dilluns de 17h a 20h

• Al Centre Cívic La Xarxa de Moja dimarts de 17h a 20h • A les oficines del Consell Esportiu (Vilafranca)  de dilluns a dijous de 9:30h a 13:30h i de 16h a 19h divendres de 9:30h a 13:30h.

• Per via e-mail amb aquest formulari digital, enviant-lo al correu electrònic mgirona@jespe.org.

El Casal d’Estiu d’Olèrdola es presentarà en una reunió informativa oberta a tothom, convocada per dimarts 13 de juny, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. A les 19:30 per informar del Casal i a les 20:30 per Joves.

Pots obtenir el formulari d’inscripció clicant aquí

Document Actions