Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes fins el 14 de maig per acampar al Castell d’Olèrdola durant la Trobada

Es preveu que la xifra d’inscrits s’aproximi al centenar

divendres 04 maig 2018

La 38a Trobada d’Olèrdola ja fa dies que es prepara. Dins de les tasques prèvies que es realitzen per a que tot estigui a punt, cal destacar l’obertura del període d’inscripcions per a poder acampar al Castell d’Olèrdola durant la Trobada,  el cap de setmana del 19 i 20 de maig.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que les inscripcions estan obertes fins el proper 14 de maig i subratllava que és imprescindible inscriure’s per a poder acampar “per raons de control d’aforament i de seguretat”.(àudio)

Es preveu que la xifra d’inscrits se situï en nivells similars als dels darrers anys i siguin prop d’un centenar de persones les que acampin al conjunt monumental durant aquesta 38a Trobada. Qui desitgi acampar, pot fer la seva inscripció de manera telemàtica o bé adreçant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

Acampar durant la Trobada suposa una experiència única i és del tot excepcional si tenim ben present que es podrà dormir en el cor d’un Parc Natural, dins d’un recinte que és conjunt monumental. (àudio)

L’accés a l’acampada s’ha previst el dissabte 19 de maig, a les 5 de la tarda. Abans d’aquesta hora no es permetrà fer la reserva d’espai per acampar.

Document Actions