Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes fins el 20 de juny per al sopar popular de la Revetlla de Sant Joan a Moja

Després de l’èxit de l’any passat, l’Ateneu Mogenc torna a organitzar l’activitat davant de l’escola Circell

dimarts 12 juny 2018

La celebració al carrer de la Revetlla de Sant Joan a Moja va ser tot un èxit l’any passat. Esperonats per aquesta positiva referència, l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” organitza de nou per aquest 2018 una festa popular per a facilitar que els veïns es trobin durant la Revetlla. Serà a partir de les 21h del dissabte 23 de juny, davant de l’escola Circell. Es tracta d’una activitat oberta a tothom i apte per a totes les edats. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats i caldrà inscripció prèvia, amb el donatiu d’1€ per persona.

Entre les 20:30h i les 21:00h es preveu l’arribada de la Flama del Canigó, que servirà per a encendre la foguera.

Per a gaudir del sopar, l’Ateneu Mogenc s’encarrega de preparar l’espai, facilitar les taules i les cadires, així com preparar la foguera i posar la música. Per participar-hi, caldrà que cadascú es porti la beguda, el menjar i “les ganes de gresca”.

Les inscripcions es poden fer, fins el proper dimecres 20 de juny, al correu ateneumogenc@gmail.com, al forn de pa Rius, al bar Avinguda o al Centre Cívic La Xarxa, en aquest darrer cas el dimarts 19 de juny, de 18:00h a 19:00h.

Document Actions