Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes pel taller gratuït “Amenaces i riscos en l’ús d’internet i les xarxes socials”

El taller s’ha programat el proper dijous 14 de novembre a l’escola Circell, sota l’organització de l’AMPA i amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola

dijous 31 octubre 2019

 

Amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola i la Diputació de Barcelona, el proper dijous 14 de novembre l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza el taller “Amenaces i riscos en l’ús d’internet i les xarxes socials”.

L’activitat tindrà una durada de 2 hores i començarà a 3/4 de cinc de la tarda. El taller el conduirà Josep de la Casa, formador del programa INTERNET SEGURA,del Centre de Seguretat de la informació de Catalunya. 

 Aquesta activitat va destinada a famílies amb fills/es de 3 a 12 anys. Per tal de garantir el màxim d’aprofitament de la sessió, des de l’organització es recorda que és molt important que a la xerrada només hi assisteixin pares i mares.

  Per a una millor organització del taller totes aquelles persones interessades poden  enviar un mail a ampaescolacircell@gmail.com confirmant l'assistència. L'AMPA oferirà servei de canguratge gratuït.

 Podeu trobar més informació a la web:

 www.internetsegura.cat

Document Actions