Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per a participar en la visita gratuïta al Sant Sepulcre d’Olèrdola, programada pel diumenge 20 d’octubre

És una ocasió única per a conèixer aquest monument singular perquè la resta de l’any no està obert al públic

dimarts 08 octubre 2019

 

L' Ajuntament d'Olèrdola organitza  la visita al Sant Sepulcre dins les Rutes pel Patrimoni,el diumenge  20 d' octubre,  en tres torns de visita guiada gratuïta: a les 10.30 h.;  11.30; i 12.30 h.

El Sant Sepulcre és l´única església romànica de planta circular del Penedès. Fou la seu d´un Priorat de canonges militars del Sant Sepulcre fins el segle XV i el 1954 es descobriren unes pintures romàniques del segle XI, sobre el judici final. També es farà visita exterior de la casa del qui va ser marquès d' Olèrdola, Francesc de Paula Rius i Taulet ,que va ser alcalde de Barcelona, al segle XIX. El Sant Sepulcre és un Bé cultural d´Interés Nacional declarat Monument històrico-Artístic i la visita del proper dia 20 és una ocasió única per a conèixer aquest monument singular perquè la resta de l’any no està obert al públic.

Per participar en les visites cal fer la inscripció  a oldl.turisme@olerdola.cat o  al telèfon de l´Ajuntament el 938903502. Les places són  limitades i es prega puntualitat.

Document Actions