Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per acampar al Conjunt Monumental durant la Trobada d’Olèrdola

Es pot acampar amb tenda el dissabte 3 de juny a partir de les 16.00h fins el diumenge 4 de juny al matí. Activitat gratuïta. Inscripcions fins el 29 de maig

dijous 11 maig 2023

Qui desitgi viure la Trobada d’Olèrdola amb tota la intensitat té de nou la possibilitat d’acampar al recinte del Conjunt monumental d’Olèrdola i  gaudir de la natura i dels actes proposats. I és que en la seva 41a edició, es manté aquest incentiu de la Trobada posant a l’abast de tothom una experiència única de convivència i lleure en un entorn privilegiat.

La Trobada concentrarà els seus actes al Conjunt monumental el dissabte 3 i diumenge 4 de juny. Es podrà  acampar amb tenda el dissabte 3 de juny a partir de les 16.00h h, fins el diumenge 4 de juny al matí.

 Inscripcions

Cal realitzar una única inscripció per tenda. Cal assignar un responsable per tenda, que hi haurà de pernoctar. Cal adjuntar el DNI de totes les persones que pernoctin a la tenda majors de 14 anys i l’autorització parental dels menors d’edat.

És una activitat gratuïta i les inscripcions estan obertes fins el 29 de maig.

 Forma de tramitació

Per internet:

Accés al tràmit d'inscripció a  l’acampada (Accés disponible fins 29/05/2023)

 Nota: Adjunt a la sol·licitud, caldrà aportar els següents documents: 

Presencialment:

A l’Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Olèrdola en horari de dilluns a divendres de 8h a 14h. Cal demanar cita prèvia, al telèfon de l'ajuntament 93.8903502.

Av. Catalunya, 12 . Planta Baixa

08734 Sant Miquel d'Olèrdola

Normativa reguladora

L’acampada es realitza al Conjunt Monumental, que forma part del Parc Natural d’Olèrdola, i cal tenir en compte la normativa corresponent.

Document Actions