Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per participar en la caminada popular Moja-Montserrat, programada pel 9 de juny

Com a novetat, les inscripcions també es poden fer a la web de Correm per la Terra

dimarts 08 maig 2018

Fins el proper 26 de maig resten obertes les inscripcions per a participar en la caminada popular nocturna de Moja a Montserrat, 9è memorial Joan Canela. El col·lectiu organitzador, sota el nom d’Espardenya rebentada”, ha donat a conèixer que la caminada es realitzarà el proper dissabte 9 de juny. La sortida s’ha establert a les 7 de la tarda, des de la plaça de l’Església. La inscripció, al preu de 22 euros, inclou esmorzar, samarreta i obsequi al finalitzar, transport de tornada, avituallaments líquids i sòlids i assegurança.

De manera tradicional, la caminada s’havia programat en dates pròximes a Sant Joan. Oriol Díaz, un dels organitzadors, explica que han optat per fixar l’activitat a principis de juny perquè consideren que és una data que pot afavorir la participació.(àudio)

Les inscripcions estan limitades a 100 persones i es poden fer al Bar Avinguda de Moja. Enguany, com a novetat, també s’ofereix l’opció de fer la inscripció de manera telemàtica a través de la web de Correm per la Terra: http://corremperlaterra.cat/lliga/web/inscripcions/. Oriol Diaz indica que oferir aquesta possibilitat d’inscriure’s a través d’internet suposa atendre a una “reclamació històrica”.(àudio)

En el moment de fer la inscripció s’ha de fer el pagament. No hi ha límit d’edat, però els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult. Tot i ser una caminada popular i no competitiva, l’organització aconsella que per gaudir de la nit és necessari un mínim de preparació física.

Caldrà portar entrepà per sopar, mitjons de recanvi, roba còmoda, calçat còmode i lleuger, així com lot(si és possible, per comoditat, frontal de cap). Fa tres anys es va recuperar el recorregut passant pels 7 barrancs, que fa que la caminada sigui més dura, però més entretinguda.(àudio)

En el cas que algun participant no pogués continuar la marxa, hi haurà  vehicles on podran pujar i seguir el recorregut.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions