Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscrits 1.144 atletes en la Final Nacional de Cros que acollirà diumenge la Muntanyeta

Es preveu que la finca municipal reuneixi a 3.000 visitants, provinents d’arreu del país

dijous 22 febrer 2018

Fins a 1.144 atletes s’han inscrit en les diferents categories de la Final Nacional de Cros escolar de Catalunya, que es disputarà aquest diumenge al matí  a la finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola. Començant pels juvenils fins arribar als pre-benjamins, les curses s’aniran succeint a partir de les 10 del matí i fins arribar a la una del migdia. Abans, a les 9, es realitzarà una cursa open sènior per anar fent boca.

La de Cros és la primera Final Nacional que es fa aquest curs dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i reuneix als atletes més regulars dels crosos previs comarcals. La prova de diumenge  està  organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès i el Cub Esportiu Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. Pep Besolí, director tècnic del Consell Esportiu, explica que la Muntanyeta és el millor lloc que hi  ha a la comarca per acollir aquest esdeveniment.(àudio)

Superar els 1.100 inscrits comportarà que a la Muntanyeta diumenge s’hi acabin donant cita prop de 3.000 persones provinents d’arreu de Catalunya.(àudio)

Per a fer possible que la Final se celebrés al municipi, des del Consell Esportiu es destaca la implicació de l’Ajuntament d’Olèrdola. Pep Besolí assenyala especialment el suport rebut per l’alcalde i el regidor d’esports.(àudio)

Olèrdola, després de 27 anys, tornarà a acollir una Final Nacional de Cros. La iniciativa de proposar la Muntanyeta com a escenari va partir de l’Esportiu Penedès i el Consell Esportiu va canalitzar la proposta fins a rebre la confirmació dels Consells Esportius de Catalunya.

Escolta l'entrevista a Pep Besolí, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Amplia la informació del cros a http://www.jespe.org/blog/259-final-nacional-de-cros

Document Actions