Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intens cap de setmana pels grups de Carnaval d’Olèrdola

Les tres agrupacions del municipi sumen més de 300 comparsers i coincidiran en les rues de Segur i Els Monjos
Carrossa del grup de Sant Pere
Carrossa del grup de Sant Pere

divendres 08 febrer 2013

 

Els grups de Carnaval d’Olèrdola ja van sortir dissabte i diumenge passat i la setmana que ve encara estaran actius. Però és en aquest cap de setmana quan acumularan més quilòmetres de rues. I és que ja fa anys que el Carnaval al Penedès ha deixat de ser cosa d’una única setmana. La majoria de grups tenen compromisos durant tres setmanes, o inclús en algun cas arriben a sumar fins a quatre caps de setmanes consecutius participant en festes de Carnaval. Però és en aquest cap de setmana, coincidint amb les dates tradicionals de celebració del Carnaval, quan les agrupacions tenen més sortides.

Els grups de Carnaval de Moja i de Sant Pere Molanta i la Comparsa de Moja afronten amb ganes de passar-s’ho bé aquesta gran activitat, malgrat la situació meteorològica no acompanyi. Sumant els integrants de les tres formacions, són 308 els comparsers que aquests grups d'Olèrdola aporten a les rues de Carnaval del Penedès, fent una rellevant contribució per a que aquestes festes al carrer tinguin ritme i color. El grup de Sant Pere Molanta l’integren 160 persones, el grup de Moja compta amb 115 inscrits i la Comparsa de Moja la formen 33 persones.

Amb 6 rues i un concurs de disfresses, el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta és el grup del municipi que més es mourà. Portaran la seva “Invasió Espacial” aquest divendres al vespre a la rua del Vendrell. A la nit estaran a la rua de Segur de Calafell i per tancar el divendres participaran en el concurs per a comparses del Casino de Vilafranca. Dissabte tenen dues cites: a Cubelles a les 8 del vespre i a Calafell Platja a dos quarts d’onze de la nit. Mentre que diumenge estaran al migdia a Els Monjos i per la tarda a Calafell Poble.

La “Fantasia Butterfly” del grup de Carnaval de Moja tindrà un recorregut gairebé idèntic aquest cap de setmana al grup de Sant Pere Molanta. Coincidiran en 5 de les 6 rues en les que hi prenen part. Dissabte, però, el Grup de Carnaval de Moja no va al vespre a Cubelles i sí que estarà a Cunit.

La Comparsa de Moja té una rua cada dia, des d’aquest divendres i fins diumenge. Estaran amb el seu “Esclat de primavera” aquesta nit de divendres a Segur de Calafell. Dissabte opten per Cunit i diumenge no faltaran a Els Monjos. Així, els tres grups de Carnaval d’Olèrdola coincideixen en les rues de Segur de Calafell, aquest divendres a la nit, i diumenge al migdia a Els Monjos.

Representants dels tres grups assenyalen que, malgrat ser dia laborable, s’espera amb ganes especials la rua de dilluns a Vilafranca, que enguany ha avançat la seva hora d’inici i començarà a les 9 de la nit.

 

 

Document Actions