Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intens treball conjunt entre l’Ajuntament i la Junta de Compensació per aprovar aquest setembre el projecte d’urbanització de Daltmar

L’alcaldessa, Fina Mascaró, posa de relleu que el govern municipal manté una comunicació àgil i fluïda amb les Juntes de Compensació

dimarts 12 setembre 2023

 

L’Ajuntament d’Olèrdola està realitzant un treball intens per a poder aprovar, aquest mateix mes de setembre, el projecte d’urbanització de Daltmar. Tal i com va anunciar l’alcaldessa, Fina Mascaró, en el darrer ple de l’1 d’agost, l’aprovació inicial del projecte es preveu fer en un ple que s’ha de celebrar el 26 de setembre. Per a donar llum verda a aquesta aprovació cal una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal(POUM). La modificació s’aprofitarà per a introduir també algun canvi en el planejament urbanístic al Polígon de Sant Pere Molanta que ha de millorar la capacitat d’atracció d’empreses en aquesta zona industrial cabdal al Penedès.

En una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Fina Mascaró posava l’accent en aquest treball intens amb la Junta de Compensació de Daltmar per a tenir-ho tot a punt per a l’aprovació del projecte d’urbanització. L’alcaldessa també ha assenyalat que és ara quan s’hi està treballant intensament, en compliment d’un compromís que ha prioritzat el nou govern municipal. L’alcaldessa indicava que l’anterior govern anava explicant que “estava a punt” l’aprovació, però no ha estat fins ara que s’ha acabat de treballar-hi per a fer efectiu l’acord. (àudio)

Fixar la data del ple d’aprovació del projecte d’urbanització pel proper 26 de setembre ha estat una decisió consensuada amb els tècnics de l’Ajuntament que intervenen en la preparació de la proposta. Mascaró aprofitava aquest exemple per agrair de nou el compromís i implicació del personal de l’Ajuntament.(àudio)

L’alcaldessa feia notar que els interlocutors vàlids en matèria urbanística amb les urbanitzacions són les Juntes de Compensació, amb qui l’actual govern manté una comunicació àgil i fluïda. Aquest mateix mes tenen agendades reunions amb les dues juntes. Mascaró també indicava que malgrat l’oferiment públic de l’oposició “d’estendre la mà”, ningú d’ApO s’ha posat en contacte amb l’actual govern per a traslladar què volen dir amb aquest oferiment.(àudio)

Document Actions