Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Interès per la preinscripció a l’aula de nadons de l’Escola Bressol Gotims de Moja

La preinscripció extraordinària s’obre del 15 al 30 de novembre i l’aula s’obrirà si hi ha un mínim de 5 inscrits

dimarts 14 novembre 2017

Receptiva resposta  en  la jornada de portes obertes convocada aquest dilluns a la tarda a l’Escola Bressol Gotims de Moja.  L’activitat es realitzava amb la finalitat de donar a conèixer les instal·lacions,  el  funcionament i el projecte educatiu del centre a aquelles  famílies interessades en inscriure els seus fills a l’aula de nadons durant el període extraordinari  de prescripcions que s’obre del 15 al 30 de novembre.Escolesbressol2.JPG

Recordem que l’ aula de nadons de l’Escola Bressol Gotims disposa de places pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2017. Per realitzar la preinscripció es requereix que l’infant tingui, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei, el proper mes de gener de 2018. L’aula s’obrirà si s’assoleixen un mínim de 5 inscripcions. Mònica Rebollo, directora de les escoles bressol d’Olèrdola, assenyalava que havien estat diverses les famílies que havien mostrat interès i confiava que l’aula de nadons es pugui obrir el gener.(àudio)

La regidora d’Escoles Bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, subratllava la importància que té pel municipi que es garanteixi continuïtat en l’escolarització d’infants a Olèrdola, començant a les escoles bressol.(àudio)

Anna Boada posa l’accent en què el funcionament, l’equip humà i les instal·lacions de l’escola bressol estan pensades per atendre les necessitats específiques dels infants.(àudio)

Una de les mares que assistia a la jornada de portes obertes, Anna Parellada, vol inscriure el seu fill petit a l’aula de nadons. Ja ha portat a l’escola bressol Gotims a la seva filla gran i valorava que cal que hi hagi matriculació perquè “és el futur del poble”. Està molt satisfeta del servei que s’ofereix i definia el tracte a l’escola bressol de Moja com a “molt familiar”.(àudio)

La directora de les escoles bressol, Mònica Rebollo, assenyala que se segueix i respecta el ritme de l’infant.(àudio)

Les famílies interessades en què els seus infants accedeixin a una plaça per aquesta aula, han  de presentar la sol·licitud de preinscripció del 15 al  30 de novembre a l’ escola bressol Gotims, de dilluns a divendres en horari de matí. Amb tot, també hi ha la possibilitat de concertar hora per la tarda.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció, es facilita  a  les  escoles bressol,  en el propi Ajuntament i a la pàgina web  www.olerdola.cat.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels mateixos criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel cas de la preinscripció ordinària a les escoles bressol i que podreu consultar en la pàgina web de l’ajuntament.

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola Bressol Gotims, al carrer Lluís Companys s/n de Moja, telèfon 93 817 27 92; o bé a l’Ajuntament d’Olèrdola, Av.Catalunya 12, telèfon 93 890 35 02.

Escolta les entrevistes a Anna Boada, Anna Parellada i Mònica Rebollo, clicant aquí

Document Actions