Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IO proposa la construcció de pistes de pàdel a l’antic camp de futbol de Sant Miquel

Donar suport a l’activitat de les entitats i facilitar la seva relació amb l’Ajuntament és un dels eixos de la candidatura

dijous 25 maig 2023

 

La candidatura d’Impulsem Olèrdola proposa la instal·lació de pistes de pàdel a l’antic camp de futbol de Sant Miquel. Així ho exposava la mateixa candidatura en un acte celebrat aquest dimecres al vespre al local social Rossend Montané  de Sant Miquel. El número 2 de la llista, Jordi Gómez, explicava que el control d’accés es faria telemàticament.  Des d’Impulsem es considera que les pistes serien molt utilitzades, com així demostra l'elevat ús d'aquestes instal·lacions a la comarca,  i la inversió que faci l’Ajuntament es recuperaria en poc temps. (àudio)

En aquest àmbit d’esports IO també proposa canviar la gepa del camp de futbol d’Els Pins de Moja i organitzar una Festa de l’Esport anual a  Olèrdola . Gómez explica que va decidir donar el pas i implicar-se en política municipal perquè considerava que s’havia d’actuar per facilitar des de l’Ajuntament la feina a les entitats.(àudio)

Anna Guasch, número 6 de la llista d’Impulsem i veïna de Sant Miquel, exposava que Sant Miquel s’havia convertit en un poble dormitori i detallava que calia adoptar mesures com la dinamització dels Casals d’Avis,  la promoció d’activitats i tallers per a joves ,la renovació d’equipament als espais pública com la plaça, o bé oferir serveis de podologia i de perruqueria al  Casal d’Avis. Des d’Impulsem també es defensa que cal retornar els Serveis Socials al Consell Comarcal per obtenir més recursos.(àudio)

Impulsem també planteja que cal signar un conveni des de l’Ajuntament amb el Nou Centre de Dia per reservar places en condicions favorables per veïns d’Olèrdola.

Anna Guasch explicava que s’havia sumat a Impulsem per les ganes que té el grup de treballar per tot el municipi.(àudio)

Després del debat mantingut amb veïns assistents a l’acte, IO va recollir la proposta d’avaluar també la possibilitat de combinar les pistes  de pàdel amb una altra instal·lació esportiva a la mateixa zona d’ El Bosquet. Ho explicava el cap de llista, Jordi Álvarez.(àudio)

Gómez també qüestionava durant l’acte que l’Ajuntament es gastés  “280.000 € en fer un circuit a la Muntanyeta”, quan ja hi ha corriols naturals, i en canvi el Club Ritmica hagi d’anar a les Cabanyes i pagar per utilitzar allà una instal·lació.  

Álvarez també subratllava la implicació dels membres de la llista en entitats d’arreu d’Olèrdola. Des d’aquest coneixement directe, Impulsem manté com un dels seus eixos principals “que es facilitin  les coses” a aquests teixit associatiu present  a Olèrdola. (àudio)

Segons s’exposava des d’IO, una manera factible de facilitar la gestió d’atorgament i justificació de les subvencions municipals seria a través de la signatura de convenis, quan l’activitat així ho permetés, tal i com passa amb el finançament municipal de les festes majors que organitzen entitats del municipi. Per il·lustrar “les traves” que es posarien des de l’actual govern a les entitats degut a les exigències que es demanen per justificar “el doble del que es rep”, en l’acte es va exposar que aquest 2023 només acabaran sent 15 les associacions culturals  del municipi que han completat tots els tràmits i podran rebre subvenció.

Escolta l’entrevista a Jordi Gómez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Anna Guasch, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Jordi Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions