Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Irene Alemany i Laurent Corrio repassaran vivències en el pregó de la FM de Sant Pere Molanta

El pregó donarà inici a la Festa Major, aquest dimecres a les 21:00 h, a la Sala

dimarts 13 agost 2013

Irene Alemany i Laurent Corrio són parella i socis. Comparteixen vida en comú i negoci. I aquest dimecres a la nit també afegiran un pregó al nombrós llistat de coses que fan junts. I és que aquests dos elaboradors de vins seran els encarregats d’obrir amb el seu pregó la Festa Major de Sant Pere Molanta, en un acte programat a la Sala, a les 9 de la nit.

Irene Alemany té 40 anys i Laurent Corrio 42. Tenen dos fills i fa 6 anys que viuen a Sant Pere Molanta. Els vins de la seva bodega s’han fet un lloc com a referència de qualitat i singularitat. Entre el poble també és recordada l’aparició d’Irene Alemany en un dels capítols de “Terreny personal”, una sèrie documental de TV3 que aquest agost s’està reemetent els diumenges a la nit.

Irene Alemany resumia que el que fan millor “son vins i no pregons” i avançava que, d’una manera o altre, els vins tindran presència aquest dimecres.

Un dels continguts del pregó estarà dedicat a la integració de la parella en el poble i a la relació amb els veïns, tal i com apunta la mateixa Irene Alemany.(àudio)

Alemany i Corrio indiquen que el contingut del seu pregó serà tradicional, però incorporant algun concepte diferent.(àudio)

Fer un pregó a dues veus condiciona la forma d’exposar-lo. A l’hora d’elaborar-lo, la parella ha recordat vivències compartides i a l’hora de presentar-les durant el pregó se les han repartit a parts iguals.(àudio)

El pregó podrà ser escoltat íntegrament aquest dijous 15 d’agost, a la una del migdia, a la ràdio municipal. També podrà descarregar-se des d’aquesta pàgina web municipal.

Escolta l'entrevista a Irene Alemany, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions