Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es contracta fibra òptica a Sant Miquel i aquest febrer també es podrà fer a Moja i Sant Pere

Tècnics de l’empresa operadora així ho han confirmat a l’Ajuntament d’Olèrdola

dijous 04 febrer 2016

Els veïns de Sant Miquel que ho desitgin ja poden contractar connexió a Internet de fibra òptica. L’empresa operadora, Telefònica, ja ha començat a comercialitzar les seves ofertes en aquest àmbit i les primeres contractacions ja s’han procedit a fer. Segons han confirmat a l’Ajuntament d’Olèrdola responsables de desplegament de l’empresa, es preveu que abans de finalitzar aquest mes de febrer els veïns de Sant Pere Molanta i de Moja també podran contractar fibra òptica. Així ho explicava Salvi Vendrell, treballador de l’Ajuntament d’Olèrdola que manté la relació amb les empreses operadores.(àudio)

Aquesta setmana s’ha presentat l’arribada de fibra òptica al polígon del Clot de Moja a través de l’empresa Fibra Penedès. Tal i com es va explicar, quan es dipsosi de la connexió troncal que passa per la c15, a través de Xarxa Oberta de Catalunya, també es podran millorar les condicions de connectivitat al municipi.(àudio)

Al Clot de Moja en un primer moment la connexió a la fibra es farà a través d’antenes que permetran una capacitat de fins a 300 megas. La potència pujaria fins a un giga quan la XOC arribi al territori. La previsió és que això pugui ser entorn al mes d’abril, tal i com assenyala Salvi Vendrell. (àudio)

La millora de les telecomunicacions per a empreses i particulars ha estat un dels eixos  prioritaris de l’actuació del govern municipal en els darrers mandats. En aquesta línia el govern ha promogut punts de connexió gratuïta a Internet i ha facilitat l’ús d’una xarxa  pública d’antenes que ara utilitza l’empresa Wifi Penedès per a fer arribar a tots els nuclis del municipi internet a una velocitat adequada.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions