Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden adquirir els tiquets per a la caminada solidària “Caminem per tu Pol !”

S'ha programat diumenge 7 d'abril i en acabar hi haurà vermut i dinar

dimecres 20 març 2019

Després de l'èxit dels dos darrers anys, pel proper diumenge 7 d’abril  s'ha programat novament la caminada solidària "Caminem per tu, Pol!", amb el propòsit de recaptar fons per a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L'activitat l'organitza l'Associació de Veïns de la Plana Rodona i l'entitat Cat@cracs, comptant amb la família del Pol Masip entre els principals promotors de l'esdeveniment.

Després de la caminada hi haurà vermut i dinar solidari. El maig de l'any passat es van reunir més de 500 persones i es van arribar a recaptar 10.200 euros.

La sortida de la caminada es preveu, entre les 9h i les 9:30h, des de davant del Restaurant el Conill de Sant Miquel d’Olèrdola. Es podrà completar un recorregut circular de 8 o 12 km, en funció de si s'opta per pujar al Castell d'Olèrdola o no.

La caminada és un homenatge a Pol Masip Rodríguez, veí de Sant Miquel d'Olèrdola que va morir fa tres anys després de patir un càncer infantil. Els tiquets es poden adquirir a la plataforma ticketea.com, al preu de 12 euros, la caminada i el vermut; i de 25 si s’afegeix el dinar. Pels menors de 10 anys, la caminada i el vermut són gratuïts i el preu de dinar  és de 10 euros.

Document Actions