Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici Noticies Ja es poden fer les inscripcions a la gimnàstica de manteniment per adults

Ja es poden fer les inscripcions a la gimnàstica de manteniment per adults

Es mantenen preus d’inscripcions i s'ofereixen grups als gimnasos de les escoles de Sant Pere Molanta i Moja

14/09/2018

Un curs més Olèrdola acull sessions de gimnàstica de manteniment per adults que es realitzaran, de manera continuada, a partir del primer dia d’octubre i fins al 20 de juny de l’any que ve. Sota l’organització del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i amb el recolzament de l’Ajuntament, es tornen a oferir dos grups diferenciats. Un al gimnàs de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, els dilluns de 8 a 9 del vespre; i els dimecres , de 9 a 10 de la nit. I l’altre al gimnàs de l’escola Circell de Moja, els dimarts  i els dijous en horari  de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 de la nit.

Es mantenen les mateixes condicions que el curs passat, amb uns preus d’inscripció de 100 euros per a tot el curs, si s’assisteix un dia a la setmana; i de 180 tot el curs si la inscripció és per a dos dies setmanals.

El regidor d’esports de l’Ajuntament, Pere Sadurní, assenyalava que programar aquestes activitats de foment de l’exercici són importants per a tenir pobles més dinàmics. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Pots descarregar-te el formulari d'inscripcions aquí


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat