Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden proposar noms per a la nova plaça de davant del consultori mèdic de Moja

Les propostes es poden presentar fins a les 23.59h del dilluns 20 de febrer

dilluns 13 febrer 2023

 

Des d’aquest dilluns i fins dilluns de la setmana que ve, 20 de febrer, a les 23.59h, es poden proposar noms per a la nova plaça de davant del consultori mèdic de Moja. Es pot fer a la plataforma “decidim” de l’Ajuntament d’Olèrdola o bé presencialment a l’OAC, demanant cita prèvia. Els detalls d’aquest procés de participació que convoca l’Ajuntament es van exposar en una xerrada informativa realitzada divendres al vespre, al Centre Cívic La Xarxa.

Majors de 16 anys

Per participar en el procés participatiu cal ser major de 16 anys i constar d'alta en el padró municipal. Del 13 al 20 de febrer es podran fer propostes de noms per a la plaça. I del 27 de febrer al 6 de març es podrà  votar entre un màxim de 10 propostes finalistes.

Normes de participació

Cada persona pot presentar una sola proposta. El nom proposat pot estar format per una o diverses paraules. Cada proposta ha d'anar acompanyada d’una breu ressenya que ho argumenti o fonamenti. Es podran proposar noms  que no siguin ofensius, malsonants, insultants o escatològics. Tampoc s’acceptaran noms que vagin en detriment del caràcter universal de l’equipament públic o que entrin en contradicció amb els valors democràtics . També cal tenir en compte que els noms no estiguin ja en el nomenclàtor oficial del carrerer d’Olèrdola.

Les propostes i les votacions es demana que preferentment es facin a través de la pàgina web de participació ciutadana de l'Ajuntament : (https://participa311-olerdola.diba.cat). Per fer-ho presencialment, caldrà anar a l'OAC de l'Ajuntament en horari d’atenció al públic. En aquest cas es recomana demanar cita prèvia trucant al 93 890 35 02. 

Document Actions