Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot escollir entre les 4 propostes d'inversió finalistes dels pressupostos participatius

Es pot votar fins el 28 de maig, a través d’internet o bé en l’horari de l’OAC de l’Ajuntament d’Olèrdola

dilluns 14 maig 2018

Des d’aquest dilluns i fins el proper 28 de maig, els veïns d’Olèrdola majors de 18 anys ja poden triar entre les 4 propostes finalistes dels pressupostos participatius. La Comissió de Seguiment del procés de pressupostos participatius d’Olèrdola, formada per representants dels tres grups municipals amb presència al consistori, es reunia finalment divendres i avaluava cadascuna de les 11 propostes presentades entre el 16 d’abril i el 2 de maig, període obert per a recollir els projectes d’inversió que traslladaven els veïns. Tal i com explicava Salvi Vendrell, coordinador tècnic del procés participatiu, la comissió va avaluar que 6 de les propostes no reunien els requisits per a ser finalistes i, per tant , per a poder passar a la fase de votacions i ser escollides.(àudio)

Els requisits que havien de reunir les propostes eren els de no superar els 80.000 € d’inversió, ser una inversió de competència municipal i no comportar despesa consolidada afegida de manteniment al llarg dels anys. Les quatre propostes que sí reunien els requisits i que han estat finalistes són: la creació d’espais destinats a la realització d’exercicis a l’aire lliure; la construcció d’skate parks ; la conservació del patrimoni natural i la senyalització dels nuclis urbans amb rètols decoratius a les rotondes.

Salvi Vendrell precisava que "bones idees" s’havien descartat perquè suposaven despeses afegides estructurals al llarg dels anys o bé superaven la partida de 80.000 euros.(àudio)

Els veïns d’Olèrdola ara poden triar entre quatre propostes que contenen diversitat d’àmbits d’actuació.(àudio)

Els veïns empadronats al municipi, majors de 18 anys, poden votar per internet  fins el dia 28 de maig,  les 10:00h, a través del portal http://transparencia.olerdola.cat. Presencialment també es pot votar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres, en horari de 7:30 a 15:00h,  fins el 28 de maig. També es podrà votar al Centre Cívic La Xarxa de Moja el dimarts 15 de maig, de 17:00 a 20:00h; o bé al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, el dilluns 21 de maig, de 17:00h a 20:00h.

Escolta l'entrevista a Salvi Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions