Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja està en marxa la campanya “bons Olèrdola”

Permet obtenir fins a 60 euros de bons de compra per consumir en establiments d’Olèrdola pagant només la meitat

dilluns 17 octubre 2022

Des de divendres 14 d’octubre i fins diumenge 13 de novembre està en marxa  la campanya “bons Olèrdola”. La campanya permet obtenir fins a 60 euros de bons de compra per consumir en establiments d’Olèrdola pagant només la meitat. Per obtenir fins a 6 bons de 10 € pagant només 5 € per cada bo, només caldrà descarregar-se els bons accedint a la web olerdola.bonoconsumo.es. La campanya està oberta a residents de qualsevol municipi i només caldrà ser major de 18 anys.

 La campanya està finançada per l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, mentre que la Cambra de Comerç de l’Alt Penedès assumeix la gestió. Es preveuen repartir, per ordre d’accés fins a esgotar-se existències, 12.400 bons, dels quals 3.000 es reserven per a ser descarregats mitjançant els punts d’atenció presencials que per les tardes d’aquest mes d’octubre estan oberts en els centres cívics d’Olèrdola.

 La campanya comporta una inversió de 80.000 €, dels quals 62.000 es destinen a finançar els bons. S’estima que l’acció tindrà un impacte directe en compres a Olèrdola de prop de 150.000 €.

Document Actions