Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El circuit permanent de running de la Muntanyeta ja està a disposició de la ciutadania

L’Ajuntament d’Olèrdola apel·la a la responsabilitat i demana que es faci un ús correcte de la instal·lació

dimecres 26 octubre 2022

El circuit permanent de running a la finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola ja està obert al públic i a disposició dels practicants d’aquesta modalitat atlètica. El circuit es va poder realitzar després d’aprovar-se un pla d’usos a la finca municipal  i suposa la recuperació per al gaudi de la ciutadania d’un espai que havia acollit un abocador.

 El circuit té una traça sinuosa de 2 km de longitud, amb una amplada de 3’5 m en la majoria dels trams i un sobreample de fins a 8 metres a la part on es preveu situar la sortida i arribada de les proves. A cada costat del circuit s’habiliten dues zones d’estada, en les quals s’hi ubiquen també zones d’estiraments.

Juanma Samblás, regidor d’urbanisme i serveis municipals, ha exposat que els episodis de fortes pluges durant l’estiu, especialment el del 31 d’agost, van permetre fer actuacions que van acabar de millorar el projecte en la seva fase final d’execució (àudio)

Des del govern municipal s’assenyala que es tracta d’un projecte “obert” que necessita d’un manteniment exhaustiu, preveient-se inversions en un futur en matèria de jardineria, mobiliari i aparells per fer gimnàstica. (àudio)

Samblás apel·lava a la responsabilitat de la ciutadania perquè es faci un ús correcte de la instal·lació.(àudio)

 Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

CircuitRunning2.jpg
CircuitRunning2.jpg

Document Actions