Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja han estat triats els membres de les meses d’Olèrdola per les eleccions del 25-N

El sorteig tenia lloc dimecres, en un ple extraordinari de l’Ajuntament
Dues de les quatre meses s'instal·len a "La Xarxa" de Moja
Dues de les quatre meses s'instal·len a "La Xarxa" de Moja

dilluns 05 novembre 2012

 

En un ple extraordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola celebrat dimecres, s’ha procedit a escollir a les persones que formaran part al municipi de les meses en les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 25 de novembre.

El sorteig ha estat plenament automatitzat, emprant una aplicació informàtica facilitada per la Junta Electoral de Zona. Han estat escollides fins a 36 persones, sumant el president titular de cadascuna de les quatre meses d’Olèrdola, els seus dos suplents, els dos vocals titulars de cada mesa i els quatre vocals suplents.

En aquestes eleccions del 25 de novembre, el cens electoral a Olèrdola l’integren 2.650 persones. No hi ha canvis en la distribució de les meses electorals: una se situarà al Local Rossend Montané de Sant Miquel, una altra al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta i dues al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Del sorteig per formar part de les meses en quedaven exclosos els majors de 70 anys i els qui no disposin de Graduat Escolar. Segons el cens, els menors de 70 anys que poden acreditar tenir el Graduat Escolar són 1.893, el 71,4%. Entre aquest volum del cens electoral s’han triat els veïns que formen part de les quatre meses.

Es pot consultar el llistat de les persones triades, amb les inicials dels seus noms , cognoms i DNI, accedint a aquest document.

Les persones escollides han rebut la corresponent notificació en les seves llars.

 

 

 

Document Actions