Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja hi ha bosses compostables en els establiments que col·laboren en la campanya promoguda per l’Ajuntament

Un val que s’obtenia en el butlletí municipal del mes de maig es pot bescanviar de manera gratuïta per un paquet de bosses compostables

divendres 19 juny 2020

La compra de bosses compostables s’ha vist afectada per la crisi sanitària de la COVID-19 i ha comportat dificultats de subministrament d’aquest recurs als establiments. Després de superar-se aquesta afectació, l’Ajuntament d’Olèrdola ha confirmat que aquesta mateixa setmana els establiments col·laboradors ja disposen d'unitats per a lliurar dins de la  campanya  promoguda per a fer arribar bosses compostables a totes les llars del municipi. Recordem que el val bescanviable es trobava en l’anterior edició del butlletí municipal “Olèrdola Informació”.

Els establiments col·laboradors on  us podeu adreçar a buscar les bosses són: Embotits Mitjans i Queviures La Silvia a Moja; Carns Cal Ton a Sant Pere Molanta; i al Restaurant Masia Catalana-La Casa del Conill, a Sant Miquel d’Olèrdola.  També a l’actual seu de l’Ajuntament, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.  Per obtenir els paquets de bosses en aquests establiments, de manera gratuïta, només cal retallar el val bescanviable que es trobava en la pàgina 16 del butlletí municipal “Olèrdola Informació!” del mes de maig.

Document Actions