Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament d'Olèrdola accepta la reparcel·lació voluntària de La Plana de Moja

L’Ajuntament indica que els promotors tenen interès per realitzar la urbanització del sector, malgrat la crisi

dimecres 12 desembre 2012

 

 

Els tràmits que han de comportar urbanitzar La Plana de Moja es van esgotant. Segons anunciava el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns, l'Ajuntament  ha acceptat la reparcel·lació voluntària d’aquest àmbit de desenvolupament urbanístic. La reparcel.lació voluntària és un model que evita la creació d'una Junta de Compensació i "ha de facilitar una major fluïdesa en la tramitació", segons es valora des de l'Ajuntament. Registrar la reparcel.alció és un dels darrers requisits que calien per a donar llum verda a l’inici de les obres d’urbanització, a l'espera de l'aprovació del propi projecte d'urbanització. Aquesta escriptura de reparcel·lació s’haurà de lliurar a l’Ajuntament,  que l'haurà d'aprovar, juntament amb  les modificacions de lleus detalls del propi projecte d’urbanització presentat.

Joan Forns destaca que l’acord dels propietaris ha evitat que es constituís una Junta de Compensació, la qual cosa hagués ocasionat una major lentitud per completar el procediment. (àudio)

El regidor d’urbanisme preveu que, passades les festes de Nadal, l’Ajuntament ja disposi de la documentació que permetrà finalitzar la tramitació necessària per a aprovar la reparcel.lació. (àudio)

Tenir tots els requisits administratius per a iniciar la urbanització no equival a que les obres comencin de forma immediata. El termini establert es pot allargar fins els dos anys de marge. Joan Forns, amb tot, indica que el fet d’haver-se “estalviat la Junta de Compensació ja demostra interès per tirar endavant la urbanització del sector”. (àudio)

L’aprovació definitiva del Pal Parcial de La Plana de Moja tenia lloc  el desembre de l’any passat. Recordem que La Plana de Moja es tracta d’un nou sector de desenvolupament, situat en l’espai que hi ha entre les façanes del celler Cooperatiu i les escoles. Suposarà la urbanització de 35.000 metres quadrats, dels quals la superfície màxima de sòl residencial és de 17.500 metres quadrats. El pla preveu construir 121 habitatges, 47 dels quals seran de protecció oficial. La resta quedaran distribuïts en 64 cases en filera i 10 cases aïllades.

Document Actions