Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Arnella i Corrandes són Corrandes porten aquest diumenge a Sant Miquel d’Olèrdola l’espectacle “Pedra de foguera”

La proposta forma part del Festival EVA i es podrà seguir a les 12:30h, a la plaça de l’Església

dimecres 08 juny 2022

Donant continuïtat a la relació que Olèrdola manté des de l’inici amb el Festival EVA, aquest diumenge arriba a Sant Miquel d’Olèrdola una proposta que connecta amb la música d’arrel i amb l’enginy de les cançons improvisades. En la 18a edició del Festival, aquest diumenge es podrà seguir a la plaça de l’Església de Sant Miquel l’espectacle “Pedra de foguera”, amb Jaume Arnella i el grup Corrandes són Corrandes.

Arnella, de 79 anys d’edat, és un referent al país de la música d’arrel popular. Va formar part del mític Grup de Folk i manté un entusiasme encomanadís dalt de l’escenari. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Arnella indica que a “Pedra de foguera” es mostren dues formes de cantar que es complementen tot posant en contacte a dues generacions diferents.(àudio)

Jaume Arnella entoma amb molt de sentit de l’humor ser un refent musical. Ell diu estar content de seguir formant part del “món de la faràndula”.(àudio)

La 18a edició del Festival EVA inclou fins a 77 espectacles de narració oral, concerts i xerrades i presentacions de llibres per a tots els públics.  Que un festival així s’hagi consolidat és “per treure’s el barret”, tal i com assenyala Arnella.(àudio)

Les espurnes de “Pedra de foguera” les fan possible  Jaume Arnella a la veu i guitarra;  i el grup “Corrandes són Corrandes” . La formació la integren  Anaís Falcó, a la improvisació, veu i violí; Christian Simelio, a la improvisació, veu i guitarró; i Jaume Casalí, acordió diatònic i veu.

Escolta l’entrevista a Jaume Arnella, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions