Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Barri porta la seva animació a la Trobada, diumenge a dos quarts de 5 de la tarda

Amb “Animació per a la mainada...i més grandets” Jaume Barri convida a ballar en diferents formats
Jaume Barri ja ha actuat en dues ocasions a la Trobada
Jaume Barri ja ha actuat en dues ocasions a la Trobada

divendres 29 maig 2015

Jaume Barri serà l’encarregat de fer ballar a tothom, després de la paella popular, amb l’espectacle “Animació per a la mainada...i més grandets”. I és que aquest animador fa moure a grans i petits, amb danses tradicionals, jocs i cançons de ritmes moderns. El seu és un espectacle d’animació “participatiu que potencia les relacions entre les persones”. A la Trobada el podrem gaudir a dos quarts de cinc de la tarda de diumenge. (àudio)

Per a Jaume Barri aquesta serà la tercera vegada que participi en la Trobada d’Olèrdola, després d’haver-hi actuat els anys 2011 i 2012. Li agrada repetir i confessa que la primera vegada que hi va actuar li va impressionar l’emplaçament de l’actuació, al Conjunt Monumental d’Olèrdola. (àudio)

Per Barri, l’entorn i l’ambient de la Trobada fa que la gent se senti “més còmode, més predisposada a moure’s i no li faci tall ballar”. (àudio)

L’actuació de Jaume Barri s’ha programat just abans de l’inici de la Super-tirolina i del primer “tret” de la guerra d’aigua.

Escolta l'entrevista a Jaume Barri, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions