Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Hill és escollit nou president del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

Un dels propòsits de la renovada Junta és reforçar els vincles amb Can Trabal
Jaume Hill,entre integrants de la Junta del Casal d'Avis
Jaume Hill,entre integrants de la Junta del Casal d'Avis

dimarts 25 febrer 2014

Jaume Hill és el nou president del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. Així es va decidir en la darrera assemblea de socis de l’entitat, celebrada el divendres 14 de febrer. La reunió va acordar per consens dels socis assistents la renovació parcial de la Junta Directiva, incloent la formalització del canvi a la presidència del Casal d’Avis. Griselda Romeu no optava a repetir com a presidenta i Jaume Hill, després de 3 anys com a secretari, ha passat a rellevar-la.CasalSt.Pere2.JPG

Les dues incorporacions a la Junta són Nemesi Masana, que passa a ser el nou secretari; i el vocal Angel Jordan, veí de Can Trabal. A més de Griselda Romeu, també ha deixat la junta la Dolors López.

Dos dels propòsits principals de la renovada Junta seran els de donar continuïtat a la tasca feta en els darrers anys i reforçar els vincles amb Can Trabal. Jaume Hill recordava que són forces els socis del Casal que són veïns de nuclis com Can Torres o Can Trabal. Per això, el nou president destaca la importància d’incorporar en l’equip de la junta a un veí de Can Trabal.(àudio)

Un exemple d’aquesta major relació amb Can Trabal pot ser que, en les excursions que s’organitzin, l’autocar faci una de les seves parades a Can Trabal per a recollir als veïns d’aquest nucli que s'hagin inscrit en la sortida.(àudio)

A Jaume Hill li van demanar que passés a ser president tenint en compte els anys que portava de Junta. Suficients com per tenir experiència, però no masses com per estar cansat.(àudio)

Hill ha destacat que la Junta està integrada per un excel.lent equip humà i s’ha mostrat convençut que compliran la feina encomanada amb el suport de tots els socis.

Escolta l'entrevista a Jaume Hill, realtzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions