Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Milà dedicarà el pregó de la FM de Moja al voluntariat

Hi apareixeran vivències de la seva etapa com a president del Casal d’Avis i com a membre actiu de la Junta de l’Espiga
Jaume Milà pronunciarà el pregó aquest divendres, a les 20:30
Jaume Milà pronunciarà el pregó aquest divendres, a les 20:30

dimecres 24 juliol 2013

El voluntariat serà el tema central del pregó de la Festa Major de Moja, segons explicava el mateix pregoner, Jaume Milà. Aquest conegut veí de Moja, de 76 anys d’edat, protagonitzarà divendres un dels actes centrals de la Festa Major, a partir de dos quarts de 9 del vespre, al Local Nou. Després de superar l’impacte inicial en rebre l’encàrrec, Milà va anar tenint clar que el seu pregó havia d’estar dedicat al voluntariat. (àudio)

Fins el mes de febrer, Milà ha estat 16 anys a la Junta del Casal d’Avis de Moja , sent el seu president durant gairebé 13. També és membre de la Junta de la Fundació d’Espiga des de l’any 94 i ha format part del Consell Pastoral.

De voluntariat entén que en faltaria sempre més, però en el cas de Moja valora que encara hi ha prou col·laboracions altruistes per a fer activitats al poble. Un dels darrers exemples que així ho demostren és el relleu en l’organització del torneig de futbol sala Jordi Milà.(àudio)

Amb franquesa, manifesta que va acceptar ser el pregoner “perquè no ser dir que no”. Sobre els aspectes formals del pregó avança que, recolzat amb alguns apunts, la majoria l’improvisarà.(àudio)

Milà també ha deixat entreveure que durant el pregó hi hauran sorpreses. El seu entorn familiar les està preparant però ell les desconeix.

Valorant la situació del poble i de les festes respecte altres anys, ens explica que s’han registrat molts canvis perquè els temps són també diferents. Sí que ha volgut indicar que tot i que avui la situació és molt dolenta per la crisi, no té res a veure amb les penúries dels anys de postguerra.

El pregó es podrà escoltar aquest divendres a partir de dos quarts de 9 del vespre al Local Nou. L’endemà s’oferira íntegre a la sintonia de Canal 20-Ràdio Olèrdola, en un programa especial dedicat a la Festa Major de Moja. A partir de la una del migdia. El pregó també podrà ser descarregat, a partir de dissabte, des de aquesta pàgina web.

Escolta l'entrevista a Jaume Milà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions