Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jaume Milà deixarà la presidència del Casal d’Avis de Moja en l’assemblea d’aquest dissabte

Dels 16 anys que Milà ha estat a la Junta, els 11 darrers ho ha fet com a president
Jaume Milà
Jaume Milà

dimecres 23 gener 2013

 

Després de 16 anys a la Junta, dels quals els darrers 11 ha estat el president, Jaume Milà deixarà de tenir aquest dissabte tasques de responsabilitat al Casal d’Avis de Moja. L’entitat celebra aquest dissabte, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, la seva assemblea anual de socis i el canvi parcial de Junta és un dels punts més rellevants que es tractaran en l’ordre del dia. El canvi comportarà que, juntament amb Jaume Milà, també deixin la Junta Pere Jordi Tort, Domingo Acedo i Manolo Bolaños. Jaume Milà considera que calia el canvi per donar pas a noves persones.(àudio)

Fins ara no ha transcendit la proposta de nova Junta que es traslladarà dissabte a l’assemblea per a que els socis puguin aprovar-la. Milà sí que confirma que les persones que queden de la Junta han buscat noves incorporacions i ja estan treballant en la planificació de la feina del casal i en la distribució de responsabilitats.(àudio)

D’aquesta etapa al Casal d’Avis de Moja, Jaume Milà en fa una valoració del tot positiva. Ens destaca que s’han assolit recursos econòmics suficients a partir de les subvencions i d’aportacions d’empreses. També s’han anat ampliant les propostes organitzades, amb la celebració de més festes i més activitats.(àudio)

A l’assemblea de dissabte estan cridats a participar-hi els 243 socis actius que té l’entitat. Durant la reunió, ja amb la presidència de la renovada Junta, es preveu aprovar el programa de festes previstes al Casal per aquest 2013 i les excursions. En acabar l’assemblea s’oferirà als assistents un petit berenar.

Escolta l'entrevista a Jaume Milà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions