Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Javi Galván i Ada Xinxó guanyen la 16a Marxa BTT de Moja

La prova ha comptat amb 300 participants i ha tornat a ser un èxit organitzatiu

dilluns 12 març 2018

En la seva 16a edició, la Marxa BTT de Moja ha tornat a reeditar l’èxit organitzatiu i de participació que ha convertit aquesta prova en una referència de qualitat al Penedès pels amants de la bicicleta tot terreny. Dels 315 inscrits, aquest diumenge al matí van prendre la línia de sortida 300 participants i van poder acabar la prova 286.

En l’apartat masculí, Javi Galvan es va fer amb el triomf de manera molt ajustada. Amb un temps de 1 hora 31’:04”, es va imposar per només 2 segons de diferència a Llibert Mill. Tercer va ser Robert Figuerola, aturant el cronòmetre amb 1 hora :32’:59”.

Ada Xinxó va guanyar amb rotunditat la categoria femenina. Va arribar a la línia d’arribada amb un temps de 1:48’:36”. Molt lluny va restar la segona classificada, Erica Estradera, que va marcar un temps de 2:12:03. Més de 23 minuts de diferència respecte la guanyadora. La tercera va ser Sandra Sánchez, amb un temps també de 2:12’:03.

La marxa es va desenvolupar sense incidències destacades i entre els 35 quilòmetres de recorregut s’incorporava la novetat de pujar al puig de l’Àliga. La implicació dels voluntaris i els serveis als participants, incloent una botifarrada en acabar, van tornar a ser trets distintius d’una Marxa organitzada de nou amb solvència pel Club BTT “El Bressol” amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions