Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jéssica Garcia i Èlia Sampera formen part de la candidatura d’Impulsem Olèrdola

Jéssica Garcia ha estat la primera presidenta de l’Associació de Veïns de Daltmar. L’educadora Èlia Sampera és veïna de Can Trabal i ha coordinat un col·lectiu d’animacions infantils
Jéssica Garcia i Èlia Sampera
Jéssica Garcia i Èlia Sampera

dijous 23 març 2023

Impulsem Olèrdola ha donat a conèixer aquesta setmana dos noms més que formen part de la candidatura que presentaran a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Són dues veïnes de les urbanitzacions d’Olèrdola: Jéssica Garcia, de Daltmar; i Èlia Sampera, de Can Trabal.

Després de confirmar-se que el cap de llista seria Jordi Álvarez i d’anunciar-se que de la llista d’Impulsem també en formarien part Jordi Gómez i Sergi Martínez, amb aquest nou anunci són ja cinc els noms de candidats i candidates que ha donat a conèixer Impulsem.

Jéssica Garcia

Jéssica Garcia té 42 anys, fa 10 anys que es dedica a l'atenció a la gent gran i en fa 6 que té una empresa d'atenció a domicili al Penedès. Fa 5 anys que viu a Daltmar i fa prop d’un any  va ser una de les promotores de l'associació de veïns en veure les mancances que té la urbanització, amb l’ànim de ”poder lluitar per no caure en l'oblit”. Va ser escollida com a presidenta de l’entitat.

En la informació facilitada per Impulsem s’assenyala que Jéssica Garcia “està molt contenta d'estar en aquest projecte on tothom té moltes ganes de millorar el nostre municipi”.

Èlia Sampera

Èlia Sampera Batlló és una jove de 27 anys , coordinadora de lleure i educadora mediambiental , que ha estat involucrada en projectes socials i culturals a Barcelona , realitzant diferents esdeveniments relacionats amb la poesia i les arts escèniques.

És coordinadora i fundadora d'un col·lectiu d'animacions infantils des de 2017. Va realitzar col·laboracions amb entitats de cardiopaties congènites, ajuntaments i escoles realitzant espectacles i animacions. Degut a la pandèmia va deixar de funcionar.

Ha treballat molts anys en el món del lleure educatiu. Tant de monitora com de coordinadora en diferents empreses realitzant campaments, colònies , casals d'estiu , tallers de medi ambient, etc.

Fa 3 anys que ha arribat al municipi. En la informació traslladada per Impulsem s’indica que “va intentar obrir una associació de cultura a Can Trabal però finalment no va aconseguir-ho per falta d'implicació dels col·laboradors”. Assegura que té “moltes inquietuds i ganes de fer coses pel municipi”.

Document Actions