Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Colomo presentarà el seu nou treball “Disc trist” en el concert que oferirà diumenge a Moja

El cantant explica que aquest disc agredolç, ple d’humor, és un “recull” de les sensacions que li acompanyen sobre el món que vivim
Joan Colomo
Joan Colomo

divendres 23 juliol 2021

Una de les propostes més rellevants que inclou el programa de la Festa Major de Moja és l’actuació, aquest diumenge a les 7 de la tarda, de Joan Colomo. Aquest cantautor és una de les veus més personals del panorama de la cançó en català i diumenge oferirà a la zona Els Pins un concert basat en les cançons del seu darrer treball, “Disc trist”, acabat de publicar. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Colomo explica que “Disc trist” és un recull de les sensacions que li acompanyen com a ésser humà sobre el món que vivim. És un retrat dolç i amarg del desconcert vital que tots podem portar a dins en aquests temps d’incerteses, però sense excloure un punt d’esperança, com hi és ben present en cançons com “Avui”, on reclama el dret a ser feliços. Colomo assenyala que busca passar-s’ho bé i intentar que el públic que assisteixi als seus concerts pugui gaudir.(àudio)

“Disc trist” és el setè treball de Joan Colomo des de que l’any 2009 va iniciar la seva trajectòria en solitari. En aquest disc l’humor torna a impregnar unes lletres molt treballades plenes d’enginy i de  crítica social.(àudio)

Colomo viurà un estiu ple de concerts, combinant diferents formats d’actuació. En algunes localitats tocarà arropat de banda i en altres concerts, com és el cas de Moja, hi actua ell sol. Això li permet poder ser molt més poper amb el públic i interactuar-hi.(àudio)

El cantant agraeix l’esforç de les persones que aquests dies, com és el cas de la Comissió de Festes de Moja, han hagut d’adaptar programacions per complir amb les indicacions sanitàries i han aconseguit mantenir concerts de música en directe per les festes majors.

Escolta l’entrevista a Joan Clomo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions