Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Forns deixa l’Ajuntament satisfet amb l’obra feta al carrer aquests darrers 12 anys

Forns destaca que s’han millorat tots els nuclis i posa l’accent en inversions com la portada d’aigua d’ATLL
Joan Forns
Joan Forns

divendres 05 juny 2015

Amb la satisfacció d’haver “aportat treball per a la millora del municipi”, Joan Forns deixarà de ser regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola després de 12 anys. Forns està especialment satisfet de les actuacions fetes de millora en l’espai públic i en inversions en serveis bàsics. Però no ha volgut deixar passar per alt, a l’hora de fer balanç, les petites obres que ha assumit la brigada al llarg d’aquests anys i que han contribuït a millorar diferents punts del municipi.(àudio)

Entre les actuacions de més envergadura fetes aquests tres darrers mandats, Forns en destaca la connexió a la xarxa d’aigua d’ATLL, incloent els dipòsits nous.

A Sant Pere Molanta posa l’accent en la construcció de la nova escola, així com les obres que ara s’executen de nova plaça davant de l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol. En aquest poble també s’han realitzat tres zones d’aparcament, així com l’adequació de l’entorn de la Rectoria i les obres de reparació de la teulada del local de la Societat.

Fent repàs de les actuacions més destacades a Sant Miquel, Joan Forns posa l’accent en el carril bici a l’avinguda Catalunya, que ha permès tenir vorera i millorar l’aspecte d’una part de l’entrada del poble. També ha subratllat la finalització de les obres d’urbanització del carrer Major i l’ampliació del local Rossend Montané per a encabir-hi un nou consultori mèdic i la seu del Casal d’Avis.

Pel que fa a Moja, la principal actuació que destaca Forns de la seva etapa com a regidor és l’obtenció del Local Nou i la seva reforma i ampliació. Altres obres que assenyala és la rotonda d’accés al nucli, que ara s’està executant, l’àrea d’emergència, les zones d’aparcament habilitades als carrers del Camp, Sindicat i davant de l’escola i l’arranjament com a zona lúdica de l’entorn dels Tres Pins.

A les urbanitzacions, Forns situa com a realitzacions la construcció de la nova piscina, la zona de petanca i la instal·lació de jocs infantils a Daltmar. I en el cas de Can Trabal, les actuacions fetes a la zona de petanca, la instal·lació de mobiliari d’esbarjo i jocs infantils.

Joan Forns ha estat regidor de via pública i urbanisme. En el primer mandat del govern d’ApO també va ser regidor d’Hisenda. D’aquella època destaca que es va superar un pla de sanejament i que l’endeutament s’ha anat reduint any rere any.(àudio)

Juntament amb Josep Tort, Joan Forns es mantenia com a regidor de l’Ajuntament des de la primera vegada que ApO es va presentar a les eleccions, fa 12 anys. La renovació progressiva de tot l’equip suposa complir un compromís.(àudio)

Forns també ha assenyalat que hi ha temes pendents que s’han iniciat però que no s’han pogut completar aquests darrers anys. Al  poble de Sant Pere Molanta, un repte pendent és el de cobrir la pista poliesportiva. També es preveu fer una vorera que uneixi el carrer Sant Roc amb el barri Ferran. A Sant Miquel, Forns considera que resta pendent de fer la urbanització de la plaça Anselm Clavé així com l’aprofitament de la zona del Bosquet. Per Moja, Forns indica que dues de les prioritats que haurà d’afrontar el nou consistori són el carril de vianants que uneixi Moja amb Vilafranca i el nou consultori mèdic.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions